Ga naar inhoud

evita

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door evita

  1. @evita zou je niet meer geholpen zijn met een BBL opleiding.

    Met als salaris je uitkering?

    je bedoeld omscholing ?

    já dat ga ik zeker doen, zit al in mijn planning en moet ik ook wel anders kom ik nergens..maar ik zit nog in de beginnende fase en ben ik nu nog niet aan toe, vandaar dat ik nu zolang vrijwilligerswerk doe.

  2. Fijn voor je dat je wat hebt gevonden wat je leuk vind.

    Alleen vraag ik me dan af of het vrijwilligers werk je helpt om uit de bijstand te komen of vergroot het misschien je kansen op de arbeids markt?

     

    nee het helpt je niet méteen uit de bijstand, maar door weer in de maatschappij te staan, rol je voor je het weet van het één in het ander,je leert mensen kennen die je evt. verder kunnen helpen

    zolang je thuis zit gebeurt er niets.

    en als je gaat solliciteren en je hebt al enige ervaring "als is het dan maar vrijwilligerswerk (wat bij veel mensen niét gezien word als écht werk, zie het dan maar als stage) heb je toch een streepje voor op mensen die helemaal niets hebben gedaan.

    ik heb 13 jaar gewerkt tot mijn oudste geboren werd, en voor dat werk ben ik nu blijkbaar te oud? en kom ik niet meer aan de bak, dus vind ik zélf dat ik iets moet doen voor mijn geld tot ik iets anders heb gevonden waar ik "niet" te oud voor ben.

  3. Mijn on-topic mening is dat de welwillende, door onvoorziene omstandigheden in deze situatie gekomen mensen geen problemen hebben om iets makkelijks terug te doen voor de maatschappij die betaald om ze weer terug op de rails te krijgen. En dat de luie uitbuiter van de maatschappij een boel zal mekkeren en blaten als ze/hij iets moeten doen voor hun gratis onderhoud van de werkende belastingbetaler.

     

     

    Helemaal mee eens!

    ik zit zelf in de bijstand en doe vrijwilligerswerk en het is enorm gewaardeerd werk kan ik je vertellen!

    heb een zware tijd achter de rug en de bijstand bied mij op dit moment een enorme uitkomst met kids om te kunnen (over)leven.

     

    nee de reden van een uitkering is niet voor iedereen hetzelfde,invalide etc en mensen die écht niet kunnen werken dat snap ik,

    maar zodra je kunt móet je er wat voor terug doen..

×
×
  • Nieuwe aanmaken...