Ga naar inhoud

phtvs

Lid
 • Aantal items

  3323
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  14

Alles dat geplaatst werd door phtvs

 1. Super dat het oude forum weer online gekomen is! Leuk ook om oude bekenden hier terug te vinden!
 2. @Dr.Prepper Misschien handig om dit topic te verwijderen voor het forum op slot gaat? Anders blijven onze email adressen tot in de eeuwigheid zichtbaar op dit forum. Ik ga ervan uit dat de email adressen inmiddels zijn opgepikt voor de nieuwsbrief.
 3. Afscheid nemen, Het is iets om te haten. Afscheid nemen, Iets bijzonders achterlaten. Afscheid nemen, Verzetten heeft geen zin. Afscheid nemen, Van je beste vriend, vriendin. Afscheid nemen, Een brok in je keel. Afscheid nemen, Opeens word het me allemaal eventjes te veel..........
 4. Zo tegen de laatste uurtjes op dit forum wil ik iedereen bedanken voor de fantastische tijd hier. Ik ben hier gekomen toen ik nog maar weinig van preppen wist. Alles wat ik daarna van/door jullie geleerd heb, zal mij in de toekomst helpen om te overleven. Want ik ben ervan overtuigd dat die SHTF er ooit een keer zal komen. Ik ga geen namen noemen omdat ik veel te bang ben dat ik iemand vergeet en die persoon daarmee te kort zou doen. Ik wens hierbij iedereen alvast een fijne kerstdagen en een heel gezond en gelukkig 2016 en dat het maar een veilig jaar mag worden en wees aub komend jaar wat liever voor elkaar! Groetjes, Theo
 5. tja, zo kun je het ook uitleggen. Maar als je het hier echt niet leuk vindt, zou ik er geen moeite mee hebben als je nu gewoon weggaat en wegblijft. Op dit soort onzin zitten we niet te wachten en al helemaal niet op dit moment!
 6. Goed idee. contact (at) weerstation-lemmer.nl
 7. Zo'n preppers mes van @Gamble zou een mooi aandenken zijn.....
 8. Ik ga er morgen eens mee aan de slag. Nu eerst mijn bedje opzoeken en er een nachtje over slapen.
 9. Kijk, het is voor mij een fluitje van een cent om een forum on-line te knallen. Script en server heb ik beschikbaar, Binnen een uurtje kan dat geregeld zijn. Maar dan begint het werk pas. Een leeg forum is ook niets dus je moet mensen hebben die bereid zijn er tijd in te steken. Ook heb je mod's nodig enz enz. En dan heb ik het nog niet eens over de layout. (kleurtjes/logo/banner) Dus wil je iets goeds neerzetten dan kost dat wat tijd en man/vrouw kracht. Bovendien moet eerst duidelijk worden wat iedereen nu precies wil. Het heeft geen zin veel tijd en werk erin te stoppen als vervolgens de leden wegblijven...
 10. Een forum vraagt 'iets' meer van een server dan een website-tje ;-) Wil je dat het een beetje soepel blijft lopen met ruim 4000 leden, dan heb je een dedicated server nodig met voldoende, ruim voldoende dataverkeer en dat kost wel wat ja.
 11. @Vlinder mooi gesproken! Maar het verzoek om het forum nog wat langer open te laten zodat we (de leden) meer tijd hebben om een en ander te overdenken/regelen/op poten te zetten, zou imo toch wel mogelijk moeten zijn? Als de mod's de boel nog even wat langer in de gaten zouden willen houden en de leden zich netjes gedragen zou dit moeten kunnen toch? We hebben nu wel erg weinig tijd om iets op te zetten. Wil je iets goed regelen, dan kost dat wat tijd en het zou zonde zijn als veel contacten verloren gaan wegens gebrek aan tijd. Vooral ook de mensen die nog niet zo veel contacten hebben hier zouden ermee geholpen zijn. @Dr.Prepper ???
 12. Precies. @Mr. Gold schreef het eigenlijk zelf al: En dat netwerk dreigt nu te verdwijnen. Zo zonde!!!
 13. nou eerlijk gezegd moest ik ook even naar de datum kijken toen ik het bericht las of het niet toevallig 1 april was vandaag. Maar helaas............
 14. Eerlijk gezegd kan ik het laatste stukje van de titel van de openingspost niet zo goed plaatsen........ Nieuw begin? @Mr. Gold toch nog kans op een doorstart?
 15. Dat vertrouwen en respect is gebaseerd op de ervaringen die ik, en velen met mij hebben met beide personen. En de uitleg over het hoe en waarom vindt je in de openingspost. Vage beweringen lees ik alleen in jou posts. Maar als je geen vertrouwen hebt, je kunt altijd vragen of ze al je gegevens nu willen wissen.
 16. Zal vast en zeker overgedragen worden aan de AIVD of de MIVD. Kom op zeg, de forum eigenaren verdienen op zijn minst vertrouwen en respect!
 17. wauw, dit komt voor mij toch nog als een donderslag bij heldere hemel. Ondanks dat ik het eigenlijk al een beetje zag aankomen. Ik denk ook dat wij de hand in eigen boezem moeten steken. De laatste maanden was het niet altijd even gezellig op het forum, mede daardoor was ook ik de afgelopen tijd niet veel meer aanwezig. Ik wil iedereen die zich ingezet heeft voor dit forum bedanken voor alles. Met name @Mr. Gold, @Dr.Prepper en naturlijk ook @Simurgh wil ik bedanken en het ga jullie goed!! Meer weet ik even niet te verzinnen. Eerst dit alles even laten bezinken! Groet, Theo
 18. Geperste melkrepen dus eigenlijk. Ik ga er ook wat van inslaan. Bedankt voor de mooie review!
 19. RUSSEN ZIJN DE GROOTSTE WINNAARS VAN HET MH17-RAPPORT 'De Russen hebben maar één doel en dat is verwarring zaaien. Ze zijn inmiddels al met zoveel verschillende verklaringen gekomen. Vanmorgen kwamen ze weer met nieuw bewijs op de proppen dat het niets met Rusland of de rebellen te maken kon hebben omdat de BUK te oud zou zijn. Ze switchen van de ene conclusie naar de anderen. Hun doel is: niet één conclusie maar heel veel conclusies de wereld in helpen.' http://www.volkskrant.nl/opinie/derk-sauer-russen-zijn-de-grootste-winnaars-van-het-mh17-rapport~a4162205/ Mooi analyse van de Russische propaganda.........
 20. Ach die zijn uit op sensatie over de rug van de slachtoffers. Op een gegeven moment zal er wel bekend worden wat het onderzoek heeft opgeleverd. Geduld is een schone zaak!
 21. Ik denk dat we eerder te maken krijgen met voor en tegenstanders die elkaar in de haren vliegen dan dat asielzoekers voor grote problemen zorgen. Maar het loopt idd uit de klauwen al leert de geschiedenis dat dit soort protesten, na een tijdje afnemen. Vindt het overigens wel goed dat de mensen zich laten horen. Te lang hebben we alles gepikt wat de overheid uitvrat!
 22. Bij een shtf zul je blij zijn met kruiden en planten uit de natuur die medicinaal toegepast kunnen worden aangezien de kans groot is dat er geen medicijnen meer te krijgen zijn. Info hierover kan je in dat geval misschien wel eens je leven redden. We zijn tenslotte preppers die zich voorbereiden op een shtf ;-)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...