Ga naar inhoud

lewieke

Lid niveau 2
  • Items

    5765
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    21

Berichten die geplaatst zijn door lewieke

  1. Of beter nog: afschaffing van het recht op vuurwapens. Nu kan iedere idioot een Walmart binnenlopen en er een kopen.

     

    Dan ontwapen je de burgers, de criminelen hebben pistes genoeg om er aan te komen. Net als in België dus.

  2. @-geanonimiseerd-.

    Ik heb het nodig op mijn werk. Dus de rollen gebruiken we gewoon. Koop eerst 1 rolletje action tape en test het uit. Maar niet voordat je hebt betaald

     

    Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk

     

    Als die trut in de winkel er wat van zegt kleef je haar vast. Als ze zich kan losmaken is het de goedkope versie. Bij Action is het ALTIJD de goedkope versie. Bekijk waar je't spul voor nodig hebt. De tape van Stanley vind ik ook best ok, al is dat niet de originele. Hij kost wel bijna evenveel!

     

    L.

  3. De vraag is eenvoudig te omschrijven, los van alle politieke of racistische motieven. Wie is bereid om een of meerdere kamers in zijn woning vrij te maken om migranten op te vangen? Daarnaast mag je ook even aangeven hoeveel van je uitkering, subsidie, pensioen, salaris, inkomen je bereid bent in te leveren om alle 'hulpbehoevenden' te helpen? Het is nu eenmaal een economische realiteit dat je elke euro maar 1x kan uitgeven. Wie van mening is dat alles goed is zoals het is en er geen maatregelen genomen moeten worden mag de bovenstaande vragen beantwoorden.

     

    Ik ben er van overtuigd dat we inderdaad moeten 'preppen'. Niet tegen migranten maar voor de economische (en minder veilige) tijden die het met zich meebrengt. De gevolgen van de inwijking laten zich nu ook al in de kleinere steden voelen. Met name voor vrouwen wordt de situatie problematisch. Concreet maak ik me zorgen voor mijn partner, kinderen en (toekomstige) kleinkinderen. En daar sta ik niet alleen in. We nemen (spijtig genoeg) alle maatregelen waarvan we denken dat ze nodig zijn. Ook al gaat het tegen mijn principes van verdraagzaamheid en menslievendheid in. En al denken sommigen dat ik schromelijk overdrijf. Ik hoop oprecht dat ik het bij het verkeerde eind heb en degenen die niet met mij akkoord gaan later gelijk mag geven.

    http://www.hln.be/hln/nl/922/Nieuws/article/detail/2539029/2015/11/27/E-mail-van-burgemeester-Arendonk-Asielzoekers-blijf-van-onze-vrouwen.dhtml

  4. @walrus Ik kwakkel al jaren met vage klachten. Ontstekingsgevoel in spieren, gewrichten en rare darmproblemen. Artsen kunnen niets vinden dus het zou fibromyalgie zijn. Maar nu lees ik jouw bericht. Ik heb een enorme nikkelallergie maar ik dacht altijd dat dat alleen in sieraden en knopen zat. Ook in eten? Heb je hier meer informatie over? Ik ga ook zeker Googelen. Zou het dat dit al die tijd de oorzaak is?

     

    Ikzelf ontdekt rare symptomen nadat ik regelmatig veel hete koffie dronk met kunstmatige zoetstof. Bleek dat de zoetstof aspartaam bevat. In combinatie met hitte zou er een chemisch proces ontstaan waardoor het aspartaam verandert in mierenzuur, een heel sterk gif met allerlei nare gevolgen. Bij mij werd de coordinatie aangetast, kreeg ik erge aanvallen die leken op trombose. Ik kon geen woorden meer vormen of duidelijk spreken, lag een tijdlang uitgeteld in de sofa, voelde me beklemd, kreeg spier- en rugpijn, leed aan geheugenverlies, ... . Nadat ik het onderstaande artikel las, besloot ik ten einde raad dit nog een keer te proberen, nadat ik al diverse voedingsproducten van mijn dieet schrapte om toch maar te achterhalen wat er fout ging. GA BIJ JEZELF NA OF JE VEEL LIGHT DRANKEN GEBRUIKT en lees het artikel.

     

    Ik weet hoe beangstigend het voelt als er geen diagnose gesteld kan worden en er duidelijk iets fout is. Ik heb ruim een jaar naar de oorzaak gezocht tot ik dit artikel las.

    http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=P684

  5. Maar wist jij wel dat die ene belg nog steeds op zoek is naar een euro die in de hoek van een ronde kamer ligt.

     

    Die ene Belg is niet tevreden met één Euro. Hij krijgt een jaarlijkse dotatie die het bevattingsvermogen van veel Vlamingen te boven gaat. Hij spreekt Frans en draagt een kroon. De nieuwste Belgen zijn ook niet blij met één Euro. Ze plegen een regelrechte holdup op onze sociale zekerheid. De kans dat we daar iets van terecht zien is gezien het arbeidsethos van onze nieuwste medemensen bedroevend laag.

  6. Het gaat mij niet eens zo zeer om het IQ van een volk maar als je zegt dat iemand uit Singapore (108) gemiddeld wat slimmer is, dan is dat geen probleem. Zeg je dat een gemiddelde Syriër wat dommer is, dan ben je al gauw een racist. Aangetoond is dat de welvaart van een volk groter is naarmate het volk een hoger IQ heeft. Voor de mensen die daar een bron van willen, gaan ze zelf maar googlen.:p

     

    De discussie is dus dat je misschien met een IQ van 105 een dokter kan worden in Syrië en in NL moet je een stuk slimmer zijn. Diploma's dus nooit 1 op 1 overnemen.

     

    Op die manier wordt in Vlaanderen wel vaker gesteld dat het gemiddeld IQ van de Benelux zou stijgen als de dijken in Nederland doorbreken. Maar nee hoor, dat wensen we niemand toe. Het is gewoon een volkswijsheid.

    • Leuk 1
  7. Ik schreef geloof ik iets onbehoorlijks want ik kreeg weer een waarschuwing omdat ik een (onfatsoenlijke) manier vond om Is strijders bij ons in de straat te identificeren. Bij deze een correctie. Als we de straat in de gaten houden en willen nagaan en wie er thuishoort en wie niet, dan kijken we helemaal niet naar huidskleur, godsdienst, gesproken taal. Nee, we herkennen IS strijders aan hun kledij (mag dat?). Zitten ze dan ook nog n keer op n kameel dan mogen ze de straat niet binnen. (Niet dat we de kameel willen discrimineren hoor.)

    @Raycoupe

  8. Cool, maar we moeten dan wel herkenbaar zijn: armband en/of allemaal hetzelfde overhemd.

     

    Maakt geen ruk uit. Je sluit je straat, wijk af. Wie er niet thuishoort komt er niet in. De mensen van je eigen straat hoor je te kennen. In mijn straat kijken we in zo'n geval naar de huidskleur, dat is een vrij eenvoudige manier om IS strijders te identificeren.

  9. Hadden ze nu maar eerst op preppers.nl gelezen om een voorraadje te maken:eek:

     

    Jambon: "Niet uitgesloten dat maatregelen ook na weekend van kracht zijn"

    http://www.hln.be/hln/nl/32616/Terreurdreiging-in-Belgie/article/detail/2532262/2015/11/21/Jambon-Niet-uitgesloten-dat-maatregelen-ook-na-weekend-van-kracht-zijn.dhtml

     

    Het gaat maar om Brussel. Een weldenkend mens komt daar al jaren niet meer. Geen enkele Vlaming heeft last van gesloten winkels. Elders is gewoon alles te krijgen. In het slechtste geval rij je een km of tien verder.

  10. Nog voor er resultaten waren vertelde ik aan mijn gezin dat er zo goed als zeker links zouden gevonden worden in Anderlecht, Molenbeek of Sint-Joost. De analyse is andermaal correct geweest. Van dispatching in Brussel weet ik dat er er zones zijn waar de politiediensten niet (durven) komen omdat ze aangevallen worden.

     

    Ik geef hierbij het recept voor de oplossing : wijk hermetisch afgrendelen, iedereen afvoeren naar het marktplein, alle identiteiten controleren en intussen alle woningen doorzoeken naar drugs, wapens, explosieven, gestolen goed. Voor iedereen die hier niet hoort (criminelen, misdadigers, illegalen, terroristen en radicalen) gepaste maatregelen nemen. Daarna de bevoling rustig naar huis laten terugkeren en de volgende probleemwijk aanpakken. Met een paar duizend militairen en enkele honderden agenten los je de problemen in twee weken op.

     

    Eindelijk neemt het gezond verstand het over. Er zijn weer explosieven gevonden.http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20151121_01982595

     

     

    Nog even doorbijten jongens. Nog een paar ton springstoffen opruimen, 10.000 illegale AK's inbeslag nemen en woning per woning doorzoeken. http://www.radio1.be/programmas/vandaag/kan-je-belgi%C3%AB-gemakkelijk-aan-een-wapen-geraken-0

     

    http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20151120_01982248?_section=61937538&utm_source=nieuwsblad&utm_medium=newsletter&utm_content=breakingnews&utm_campaign=regio-nb&M_BT=750999271768&adh_i=63d8ed33370ede747e738abb397f8370&imai=MASTER.guid

  11. wie zegt me dat er iemand te vertrouwen is?

    in een shtf is het ieder voor zich en er zijn voorbeelden genoeg in de huidige wereld.

    ga maar in bepaalde landen waar hongersnood is 49 zakken rijst aan 50 mensen geven dan is het oorlog.

     

    Zorg vandaag voor een netwerk. Veel kans dat de mensen die je nu vertrouwt, later ook vertrouwt. Even over nadenken.

    • Leuk 2
  12. Dat is denk ik het probleem. Subjectieve indrukken. Als jij in Molenbeek rondloopt denk je dat 99% van België allochtoon is, als je in het dorpje rondloopt waar ik heb gewoond in België 0%.

     

    Dat dorpje herken je vandaag niet meer. Die 0% heb je nergens meer. Maar geen probleem toch? Als je ze zo graag hebben wil, maak een kamer vrij, richt ze in, voorzie die kerels van voer en entertainment en wees een fatsoenlijke gastheer. Ik hoor links altijd praten over het goed ontvangen van 'vluchtelingen'*, wel ontvang ze dan toch gewoon. Waarom moet het op mijn kosten?

     

    * Vluchteling is het gangbare woord in de media, terwijl het heel vaak gewoon economische migranten zijn. Mensen die bedreigd worden moeten geholpen worden, daar aarzel ik zelfs niet over. Maar wie verklaart even waarom de christenen vermoord worden en de moslims zogenaamd de slachtoffers zijn? Wellicht ligt het aan mijn beperkt begripsvermogen.

  13. Naast dat het inderdaad van meer dan negen jaar geleden is, ging het over een theoretische discussie over de grondwet. Als inderdaad meer dan twee derde van de Nederlanders voor zou stemmen..... :rolleyes: (ok niet erg waarschijnlijk) Wel vervelend dat het artikel waar dit opiniestukje van Elsevier naar verwijst, niet meer te vinden is op Vrij Nederland, misschien ook maar beter, want een hele discussie optuigen op basis van dergelijk verouderd nieuws is weinig zinnig.

     

    Niet waarschijnlijk als je geen rekening houdt met de geboortecijfers van autochtonen en alochtonen en met de inwijking. Volgens de informatie die ik heb, toegepast op Vlaanderen, is binnen max 15j de meerderheid van de inwoners moslim. Als dan het democratische principe van 50%+ 1 wordt toegepast, dan zullen wij ons moeten aanpassen aan de wensen van de nieuwelingen, zonder dat we ooit de kans krijgen om onze eigenheid te bewaren omdat er gewoon in verhouding tot de bevolking niet genoeg gewicht meer is.

  14. Voor wie een goed beeld wil hebben van die wijken, kijk naar de film Black, van makers Adil El Arbi en Bilal Fallah. De film gaat over de bendes in Brussel en is nogal "echt" uitgevoerd.

     

    Dat is fictie. Neem de auto en ga er eens langs. Overigens raad ik je niet aan om daar alleen rond te lopen.

  15. Dat is de wens van IS, maar dat kan ze net zo goed in de kont bijten. Ik postte eerder dit: http://preppers.nl/forum/threads/11834-Aanvallen-in-Frankrijk?p=397322#post397322

    Gematigde moslims in mijn wijk zijn woest over de aanslagen.

     

    Nu zit ik net als iedereen hier voornamelijk achter m'n toetsenbord en dan is het lastig om a.d.h.v. alle berichten een goed beeld te vormen. 't Is maar wat en waar je kijkt en er zijn meer berichten dan je als mens kunt bijhouden. Ik heb net als jij het gevoel dat de kans op toenadering eerder vergroot dan verkleind is. Ook heeft IS nu een grens overschreden waardoor het voor de Westerse coalitie veel makkelijker wordt hard in te grijpen in Syrië zelf. Op dat vlak moet je de Fransen niet onderschatten, noch qua mogelijkheden alsmede vasthoudendheid. Ze zijn in het diepst van hun natie gekrenkt en dat zal IS gaan merken. Grootste obstakel zijn nu de Russen, die hebben hun eigen agenda daar, maar wellicht wordt het compromis gesloten dat Assad mag blijven zitten, iig totdat IS is uitgeroeid.

     

    Je mag er zeker van zijn dat het Légion in stelling wordt gebracht.

  16. Twee-daders-van-bloedbad-in-Parijs-woonden-in-het-Brusselse.

    "Niemand in de politiezone van Molenbeek is verwonderd over een link met de aanslagen in Parijs.Totale wijken ontsnappen aan een normale veiligheidscontrole, politiewagens worden verjaagd, het politiecommissariaat van Anderlecht krijgt brandbommen op de gevel... En in de politieraad klinkt het van 'geen middelen, geen manschappen, geen strategie, geen technische bijstand'", aldus Vandenbossche. Dan zijn er de "nieuwe uitdagingen", zoals Vandebossche ze noemt, de rekrutering en terugkeer van Syriëstrijders en de radicalisering. "De lokale politiezones kunnen deze nieuwe uitdagingen niet aan", klinkt het.

     

    Nog voor er resultaten waren vertelde ik aan mijn gezin dat er zo goed als zeker links zouden gevonden worden in Anderlecht, Molenbeek of Sint-Joost. De analyse is andermaal correct geweest. Van dispatching in Brussel weet ik dat er er zones zijn waar de politiediensten niet (durven) komen omdat ze aangevallen worden.

     

    Ik geef hierbij het recept voor de oplossing : wijk hermetisch afgrendelen, iedereen afvoeren naar het marktplein, alle identiteiten controleren en intussen alle woningen doorzoeken naar drugs, wapens, explosieven, gestolen goed. Voor iedereen die hier niet hoort (criminelen, misdadigers, illegalen, terroristen en radicalen) gepaste maatregelen nemen. Daarna de bevoling rustig naar huis laten terugkeren en de volgende probleemwijk aanpakken. Met een paar duizend militairen en enkele honderden agenten los je de problemen in twee weken op.

    • Leuk 1
  17. Ik plaats het even hier, want of er een link is met Frankrijk weet ik niet. En als het toch ergens anders hoort, verplaats het maar :)

     

    http://nieuws.vtm.be/buitenland/166613-bommenmaker-was-deze-zomer-belgie

    Een gekende bommenmaker van terreurgroep Islamitische Staat is afgelopen zomer in ons land geweest. Dat is vanuit politiekringen bevestigd aan VTM NIEUWS-journalist Faroek Özgünes. De terreurspecialisten van de federale politie onderzoeken nu wat de man hier is komen doen.

     

    Hij kwam genieten van de pralines en wafels en overweegt om een professionele bierproever te worden. Toen hij moest plassen ging hij dat even demonstreren op het kruispunt van de Stoofstraat en de Eikstraat in Brussel. Of wat had je gedacht?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...