Ga naar inhoud

Kansloos

Lid
  • Items

    56
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Kansloos

  1. De vergelijking die je hier maakt is dat er volgens jou kennelijk een verschil is tussen "respectloos kapot geschoten te worden door iemand met een joystick" wat suggereert dat het beter is om respectloos kapot geschoten te worden door iemand die in een bemand voertuig zit. Dat is de vergelijking en is waarop ik reageerde.

     

    Ja, en dat is dus de vergelijking die JIJ maakt en niet IK. snappie? Klaar nu.

  2. Haha, uhm okay, beetje tegengas is al teveel?

    Je woordkeuze is in ieder geval zeer van toepassing...

     

    je gaat er van uit dat ik een vergelijking ergens mee maak. ik zeg tegen jou dat het niet zo is. maar dat gaat er niet bij je in. Nou dan zijn we klaar toch?

  3. Ik begrijp niet wat het uitmaakt of er wel of niet een mannetje of vrouwtje fysiek zit in het apparaat dat je doodt. Alsof je fijner sterft als je weet dat de piloot op 2 km afstand is ipv op 3000...

     

    Ik maak geen vergelijking, dat is evengoed een oneerlijk gevecht.

  4. ik vind het vooral vervelend dat er wapens onder die nieuwe lading drones gehangen kan worden. Zo`n waardeloze dood en respectloos om door iemand met een joystick kapot geschoten te worden. We hebben momenteel niets te vrezen, maar toch. Je weet nooit of ons landje altijd zo "kuch" democratisch en humanistisch zal blijven voor haar eigen volk als dat het nu is.

  5. Heel mooi die hangende tuinen, maar gebruik in godensnaam gewoon aardewerk potten voor je plantjes. Die PET flessen (of PVC buizen) geven in de loop der tijd een gestaagde hoeveelheid dioxines af. Je voedsel lijkt aan de buitenkant gezond, maar het zit gewoon vol met kankerverwekkende rommel.

     

    Groetjes

    Kansloos

  6. Dat lijkt me dan duidelijk. Eigen koers varen :-D

     

    Zit vast een scriptje op die site:

     

    If Insert "ramp" Then

    Write "Er is geen gevaar voor de volksgezondheid" And

    Write "Maakt u zich geen zorgen"

     

    #Aan de ontwikkelaar

    #Willen jullie een sms functie inbouwen dat zodra dit bericht getoond wordt

    #Ik een sms ontvang zodat ik weet dat ik kan vluchten

    #En vergeet deze keer deze comments niet te verwijderen aub

    #I. Opstelten

     

     

    hehehe, die zit ;)

  7. ik geloof dat zuivere munten die zo dicht mogelijk bij de dagwaarde liggen de verstandigste keuze zijn. Uiteindelijk zal een handelaar ook proberen zo dicht mogelijk bij de dagwaarde proberen aan te kopen. Zeldzame munten zijn leuk, maar niet iedereen hecht daar even veel waarde aan.

    Veel meer mensen hechten daar en tegen aan de dagwaarde.

  8. erg rustig op dit onderwerp, maakt niemand zich zorgen om een mogelijke terroristische aanslag in nederland?

     

    Ik wel, en ik denk met mij nog velen. probleem is alleen dat je er wel over kunt discussiëren, maar dat gaat je nog niet redden. Enige dat je kan doen is opletten. Vermijd vreemde en verdachte situaties, loop liever om als je een situatie gevaarlijk vindt. Ga niet naast die onbemande koffer in de trein staan, of naast een bleek ogende zwetende knul met vastberaden blik zitten en dan kom je er hopelijk wel.

     

    Die lui die willen moorden voor hun ideologie ga je niet overtuigen met debat, vermijd ze liever en verdedig jezelf en naasten daar waar mogelijk.

     

     

    En ja, het gaat heus wel een keer gebeuren. Vraag maar na aan Theo van Gogh. Dat was er gelukkig maar één.

  9. Leuk dat je zo redeneert, maar beide hebben niets met elkaar te maken. Je kan van beide ineens niets meer hebben... of een tekort.

     

    Ik geloof niet dat Amerika geen goud heeft of dat dat opeens zal verdwijnen. Volgens mij hebben ze bakken. Amerika is `s werelds grootste prepper.

  10. ach joh. kom maar op met die inflatie. lekker goedkoop shoppen in de VS ^^ En dat weten zij ook wel. Als de inflatie omhoog knalt, kunnen ze buitenlandse (niet vs) goederen niet meer betalen, koopt men veel meer binnenlands producten en kopen niet-Amerikanen veel meer Amerikaanse producten omdat ze lekker goedkoop zijn geworden. Vervolgens verkoopt Amerika z`n goud voor dikke winst omdat de nepdollar geen reet meer waard is en hoepla, opgelost^^

    Of de pleuris breekt uit, dat kan natuurlijk ook ;)

  11. Nederland is zo verschrikkelijk terminaal ziek van de kanker die overheid heet dat er geen redden meer aan is.

    Die guillotine in mijn onderschrift is onvermijdelijk en komt elke dag een klein stapje dichterbij.

     

    pas maar op. Straks beschouwen ze dat als een dreigement en komen ze je een keer voor zonsopgang thuis bezoeken.

  12. De vraag is maar of het leger geschikt is om de bevolking rustig te houden. Het leger wordt opgeleid om te moorden. Niet om de orde te handhaven.

     

    Het leger moet voorkomen dat er geplunderd wordt en hoort de orde te handhaven. Maar als men geen vreten meer heeft, gaat er een conflict komen met het leger. En als het leger gaat schieten, is iedereen er nog slechter van af. Er is weinig dat militairen in zo`n situatie er van kan weerhouden om zelf ook aan het plunderen en moorden te slaan.

  13. geweldig idee, maar als ik even kritisch mag zijn. (en dat zullen mensen altijd zijn op je/een boek) Ik wil je waarschuwen voor de gigantische hoeveelheid werk die er gaat inzitten. Niet alleen zul je van ALLE onderwerpen HEEL VEEL af moeten weten. Het gaat heel veel tijd kosten om ALLES te onderzoeken. Neem bijvoorbeeld bushcraft, dat kost je gemakkelijk een aantal jaren om het een beetje onder de knie te krijgen. Dan moet je het vervolgens ook nog op een leuke manier op papier zetten. En dat is dan dus nog maar één onderwerp. Je gaat het ook niet redden om een goed boek te maken als je delen van de inhoud van het internet plukt. Recensenten met kennis vegen je dan van tafel.

     

    Een haalbare optie is naar mijn mening een soort almanak met doorverwijzingen naar websites en forums en webwinkels en boeken etc. Of een klein pocket-boek waar je de basics van preppen uitlegt met leuke illustraties. Om mensen te enthousiasmeren, zeg maar.

     

    Groetjes,

     

    Kansloos

×
×
  • Nieuwe aanmaken...