Ga naar inhoud

Crisis

Lid
  • Items

    115
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Crisis

  1. @Crisis:

     

    Ik begrijp dat je het boek zelf onder de scanner hebt gelegd, pagina voor pagina?

     

    Er is een alternatief, het fotograferen van de pagina's. Glasplaat en statief zijn daar handig bij, elke camera heeft tegenwoordig voldoende resolutie hiervoor.

    Ipv per pagina 1 a 2 minuten te gaan staan wachten op de scanner, kun je zo na iedere klik de volgende bladzijde omslaan en onder de glasplaat leggen.

     

    Bedankt voor de noeste arbeid. :)

     

    We hebben best een snelle scanner, maar het heeft me zo'n 1,5 uur gekost om deze ~120 pagina's te scannen. te scannen. Jouw methode is denk ik inderdaad sneller, zal het zeker onthouden voor de volgende keer.

  2. Even in verhouding, want €54.700.000.000.000.000.000 spreekt niet zo to mij. Dit zijn (grof afgerond) ruim 150.000.000.000.000 huizen van €350.000. Óf 2.735.000.000.000.000 personenauto's van €20.000. Óf 7,8 miljoen euro per wereldbewoner!

     

    Voor wie of wat is al dat geld...

    • Leuk 2
  3. Bij de appelproducent koop ik 12kg appels voor 3.5€. Met 1€ koop je dus ongeveer 3.5 kg appels. Daarvan maak ik 2l appelsap, 2 porties appelmoes, of je kan 22 appels uit het vuistje eten. Je moet wel je trots opzij zetten. De appels worden verkocht onder de benaming : dierenvoeder. Buiten de wat ongewone afmetingen en vormen en af en toe een bluts en buil is er niets mis mee.

     

    [ATTACH=CONFIG]19009[/ATTACH]

     

    M.a.w.: De appels die niet goed genoeg zijn voor 't "normale volk" in de supermarkten.

     

    Wat ik met een euro doe? Goh...ik kan we niks herinneren van wat ik voor één euro kocht.

  4. Ik heb niet erg veel met de PvdD, maar op dit soort onderwerpen ben ik het toch écht met ze eens. Ben ik alleen toch nog even benieuwd wat er met de voedselprijzen zou zijn gebeurd, als deze 31 gifsoorten zouden zijn verboden.

  5. Helaas, waterstof is geen energiebron, het is een energiedrager.

     

    Geld dit niet tevens voor benzine, diesel en andere autobrandstoffen?

     

    Ik denk dat het belangrijkste verschil zal zijn dat er 'geen' aardolie aan te pas komt. Maar ik heb me dan nog niet erg diep in waterstof verdiept.

  6. Voor militairen is komen te overlijden tijdens de uitoefening van hun vak natuurlijk een risico's dat erbij hoort.

     

    haha, even zoeken naar een soepkom ? Laten we niet vergeten dat niet alleen mensen slachtoffer zijn in een oorlog maar ook dieren.

     

    Oorlog kent alleen maar verliezers..

     

    Behalve het militair industriële complex. Daarvan schieten de aandelen de hemelen in tijdens oorlogen.

  7. Ach, die krengen. Saus drupt er uit, het 'deeg' breekt nog voordat ze je mond bereiken en het eten blijft er nagenoeg niet in liggen.

     

    Waarom maak je geen bloemtortilla? Heb je alleen 175g bloem, 1dl (lauw) water en een snufje zout voor 4 broodjes, of meer/minder als je ze kleiner/groter maakt, nodig . Smaakt misschien iets anders, maar werkt net zo goed?

  8. Hoewel het weinig nut zal zijn ga ik maar stemmen: de enigste manier hoe ik/we op dit moment 'invloed' uit kan/kunnen oefenen op het systeem zonder naar andere middelen te grijpen. Zit nog te twijfelen tussen Artikel 50 of PVV. SP en SGP worden het iig niet. Let trouwens op als je SGP wilt stemmen, het ging hier om slechts een lijsttrekker die in de 'anti-EU' lijst zat. De rest van de partij is gewoon op Europees niveau met CU en dergelijke verbonden.

  9. Het is misschien niet veel maar... ik ben afgelopen week begonnen met het (laten) groeien van cherrytomaatjes. Heb ze dit weekend buiten gezet tussen de bloemen (in de laatste m2 tuin die m'n moeder nog kon missen). En om een of andere reden krijg ik hier zo'n geweldig gevoel van dat ik het even moest delen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...