Ga naar inhoud

Luke

Admin
  • Items

    108
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Luke

  1. 2 uur geleden, Bunkerprepper zei:

    Zojuist pikt de NOS (eindelijk) ook het feit op dat wereldwijd een tekort dreigt te ontstaan op het gebied van beschermingsmiddelen tegen het nieuwe coronavirus

    https://nos.nl/artikel/2321980-mogelijk-wereldwijd-tekort-aan-beschermingsmiddelen-tegen-coronavirus.html

     

    Ik neem aan dat iedereen op het forum inmiddels qua materialen is voorbereid.
    Ik wil niemand onnodig angst aanjagen of forceren om in crisismode te geraken, maar als ik alle berichten volg, dan lijkt dit toch echt een moment om te zorgen dat je qua beschermingsmiddelen je voorraad completeert.

    Overigens komen middelen als handschoenen, overalls, maskers en desinfectiemiddelen niet alleen voor het coronavirus van pas. Er zijn tal van andere scenario's waarbij dergelijke materialen méér dan van pas komen!

     

    @Luke Tijd voor een standaard coronaviruspakket-aanbieding?

     

    @Bunkerprepper Op zich een supergoed idee maar we gaan dit met de huidige gekte in de shop even niet voor elkaar krijgen tenzij we de pakketten van te voren maken. Het nadeel is dan weer dat de losse producten misschien wel verkocht hadden kunnen worden. We hebben wel alle producten die handig zijn op de themapagina 'Viruspreventie' gezet, zie https://www.prepshop.nl/themas/viruspreventie/ We hebben voor nu (bijna) alles nog op voorraad.

    • Leuk 4
  2. 23 uur geleden, Bunkerprepper zei:

    @Luke Ik zie dat er dagelijks veel mensen inloggen, maar uitsluitend als gast blijven hangen.

    Zou het een idee zijn om delen van het forum alleen beschikbaar te maken voor mensen die daadwerkelijk ingelogd zijn om zo de participatie te bevorderen?

    Hey Bunkerprepper, ik ben ook bang dat dit niet het gewenste resultaat geeft. Veel bezoekers komen bijvoorbeeld via een Google zoekopdracht bij het forum uit en een deel daarvan zal (ooit) een account aanmaken en een positieve bijdrage aan het forum leveren. Als we delen gaan afschermen missen we deze nieuwe aanwas.

    • Leuk 1
  3. 8 uur geleden, FincaInSpanje zei:

    Op dit moment al bijna 8 jaar autonoom, maar mijn tractie accubank 620Ah is slecht geworden (destijds brand gehad in schuur ernaast).

     

    Woensdag dus nieuwe accubank met 5x 2.4Kw Lithium power 48V. Hoop dat capaciteit voldoende is.

     

    Moet er wel aanpassingen voor doen, zoals firmware update omvormer/lader, extra lcd scherm voor installatie en uiteraard instellingen nasr Lithium wijzigen. Maar daarna kan ik via de app overal ter wereld de stand van zaken zien en/of meldingen ontvangen. 

    Gaaf! Compleet autonoom zou ik ook wel willen zijn, maar met dat beetje zon hier in de winter en mijn belachelijke verbruik gaat het helaas niet lukken zonder het net. Post vooral wat foto's van je oude en nieuwe accubank. Benieuwd of je nieuwe toereikend is!

    • Leuk 1
  4. @Mr. Gold & @Simurgh Bedankt voor jullie mooie berichten. We hebben grote plannen met de website, het forum en natuurlijk ook de prepshop en we hopen dat iedereen hier weer zijn oude plekje terugvind en dat we met zijn alles veel kennis kunnen delen. Ook kan ik al verklappen dat het organiseren dat een SC hoog op de agenda staat ?

     

    Veel plezier iedereen en alle feedback op zowel het forum als de prepshop is altijd welkom!

    • Leuk 15
  5. Er zijn er vast veel onder ons die thuis zonnepanelen op hun dak hebben. Ik vraag mij af of jullie dan ook iets in huis hebben zodat je wat met de zonnepanelen kan doen tijdens een langdurige stroomstoring. Zelf heb ik accu, omvormer en een losse laadregelaar in huis die ik als het nodig is aan kan sluiten op de zonnepanelen. Wel belangrijk om dan eerst op het dak de serieschakeling anders in te delen omdat ik nu 300 volt binnenkrijg als de zon schijnt, en dat is teveel voor mijn maximaal 100 volt laadregelaar.

     

    Benieuwd of er nog meer zijn die hierover hebben nagedacht ?

    • Leuk 2
  6. 10 minuten geleden, Floshtf zei:

    He das apart, preppers.nl weer online. Als ?oud? Preppers.nl Moderator ben ik wel benieuwd.... @Luke hoe is dit zo gekomen / ontstaan deze doorstart? Oude beheerders nieuwe namen? Overgenomen Inc. De prepshop etc? Mr. Gold weer actief? Hoe wat etc. Vragen vragen ?. Succes iedergeval.

     

    Thx! We hebben vandaag nog even de soft-launch om alles te testen e.d. en morgen geven we wat meer duidelijkheid. We gaan ons in ieder geval de komende tijd vol voor de community inzetten met nieuwe mensen en ook de oude garde zal er zeker nog zijn ?

    • Leuk 5
  7. Ik heb goede ervaringen met de dikste VPS van Transip. Daar draaien ruim 15 servers op voor mijn bedrijf. Voor 5 tientjes per maand krijg je een server met 300GB SSD storage, 4 xeon CPU's, 8GB Ram en 10000GB dataverkeer. Je moet het echt gek maken wil je daar niet mee uitkomen hoor.

     

    En nee, ik werk er niet :-)

  8. Niet ontvangen en zeker wel goed ingesteld. Ik zit zelf bij T mobile, een collega die ook bij T mobile zat kreeg 'm ook niet, zal wel aan 4G liggen. 2 andere collega's kregen de alert wel binnen enkele minuten. Vraag me af of het echt zal werken bij bijv. grootschalige stroomuitval of iets dergelijks...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...