Ga naar inhoud

Flow

Lid niveau 2
  • Items

    1507
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    7

Berichten die geplaatst zijn door Flow

  1. Vergeet niet dat:

     

    Wij aan een criminele overheid vragen of zij alles weer op orde brengen. Problem, reaction, solution. Zij creëeren een probleem en presenteren de oplossing die zij al klaar hadden liggen toen het probleem ontstond.

     

    Corona staat op plek 54 van de meest gevaarlijke virussen. De media hyped het op en stuurt daarin (vandaar dat bepaalde belangrijke vragen worden gekozen waar het volk zich druk over moet maken) Dit media tromgeroffel hoor je namelijk ook voordat oorlogen gestart worden. 

     

    Dat neemt niet weg dat het misschien een gevaarlijk virus is. Als je zo'n virus maar lang genoeg loslaat krijgt het vanzelf effect. Hierdoor is het mogelijk om door de overheid of de EU wetgeving in of uit te voeren, waar dit voorheen nooit mogelijk was. Ik bedoel hiermee bijvoorbeeld noodwetgeving. De overheid en de EU hebben zich de afgelopen 8 jaren laten zien als onbetrouwbaar:

     

    Groningers hun huizen naar de klote, Friezen vervolgd omdat ze opkomen voor zichzelf en hun kinderen. Ouders die een dauw krijgen van de belastingdienst omdat ze als fraudeur gekenmerkt worden. Boeren en de visserij waar hun bedrijf en sector kapot worden gemaakt. De zorg en pensioenen gedicimeerd. Ik kan nog wel even doorgaan maar de lijst is gigantisch lang van wat de BV Nederland en de EU haar eigen inwoners aan doen. 

     

    Daarentegen vliegen de integriteitsschandalen ons om de oren. Terwijl dit gewoon een netter woord is voor strafbare feiten. Corruptie is er op alle niveaus binnen de overheid en de EU, ambtenaren en ministers die elkaar de handen boven elkaars hoofd houden en problemen onder het tapijt vegen wanneer er wat mis gaat. 

     

    Natuurlijk wordt er ook een hoop bepaald door de EU, deze globalisten willen een Europees leger en schuwen geen geweld tegen mensen die opstaan en gaan protesteren. Wat vast staat is dat zij het volksbelang van elke Europese inwoner niet op de eerste plaats zetten (in welke lidstaat dan ook). Ecomisch belang telt harder, en dan speelt er ook nog eens een globale economische crisis waar zij het virus de schuld van kunnen geven.

     

    Veel om over na te denken.. 

     

    Be careful what you wish for!

     

    De maatregelen en beperkingen die ingevoerd zijn en gaan worden daar vragen wij zelf om...

    • Leuk 5
    • Niet leuk 2
  2. Waar een aantal jaren terug The New World Order als complot werd neergezet, is dit anno 2019 niet meer als complot weg te wuiven. The New world Order bestaat, zelf onze premier Mark Rutte heeft het erover gehad tijdens zijn speech voor de Atlantische Commissie.

     

     

    Hier nog een aantal "belangrijke" personen die het hebben over The New World Order.

     

     

    Ik heb persoonlijk een hekel aan het woord complot, het wordt namelijk gebruikt als scheldwoord met als enig doel een kritisch denkend persoon de mond te snoeren. Nu begrijp ik zeker dat sommige complotten heel ver gaan en dat sommige mensen zich kunnen verliezen in hun eigen gecreëerde waarheid maar ik heb altijd nog liever dat mensen kritisch zijn tegenover de overheid en mainstream media dan alles zomaar voor zoete koek aannemen. Ik spreek dus liever over kritisch denkende mensen dan over complotdenkers, daarbij hebben deze kritische denkers het vaak bij het juiste eind.

    • Leuk 1
  3. Je kunt ook gelijk de echte reden geven. Het emo-gedoe van Mr. Gold kan dat nooit zijn. En als het dat wel is, waarom zou dat dan moeten gelden voor de rest? Allemaal gelul dus. Kom eens met de werkelijke reden, heren. Is het misschien commercieel?

     

    Je kan je ook ff niet als een klein ongeduldig kind gedragen met alle bijkomende aannames en gewoon even afwachten...

     

    Bizar, zelfs in het laatste topic krijg je met een troll te maken..

  4. Dus is de verwachting dat de ECB de rente nog verder gaat verlagen, wat al bijna op nul staat, om de boel te redden. De echte oplossing ligt hem in het minder uitgeven dan wat je binnenkrijgt en je schulden aflossen. Dat lijkt nu echt te laat, dus gaat de boel een keer klappen.

     

    http://www.volkskrant.nl/economie/ecb-gaat-los-rente-nog-verder-omlaag~a4200365/

     

    Dat de Euro minder waard is geworden t.o.v. andere valuta, is feitelijk prima voor onze export. Dan worden we goedkoper, maar andere landen gebruiken ook trucs om hun valutawaarde omlaag te krijgen.:eek:

     

    Overigens hebben we met de dollar nog geen pariteit bereikt. 1 eurie is 1.05 dollar momenteel.

     

    Het is juist de bedoeling dat de euro minder waard word... Het plan om de (wereld)economie te laten klappen word stap voor stap tot in perfectie uitgevoerd...

     

    Quote Martin Armstong "Wanneer de rente verhoogd word door de Amerikaanse FED zal de ondergang versnellen".

  5. Euro daalt 12,6%

     

    De Euro is ten opzichte van Dollar in de afgelopen 6 weken met 7,4% gedaald. Over geheel 2015 is de Europese munt met 12,6% gedaald. Sinds het moment dat de daling van de Euro is ingezet, begin mei 2014, is de munt met 24% gedaald. De daling kan zich deze maand verder versnellen. Naast de mogelijke versoepeling van het monetaire beleid van de ECB speelt een mogelijke renteverhoging door de FED een rol.

    Bron & de rest van het artikel: http://thebullionhouse.nl/macro-nieuws/euro-daalt/

     

    And again... he's right http://forecaster-movie.com/en/the-forecaster/

  6. misschien begrijp ik het verkeerd, maar ben je voor het leren met wapens omgaan voor kinderen?

     

    ik vroeg mij ook al af of ik het goed las @Simurgh, laten we hopen dat het sarcastisch bedoeld is.. Anders lijkt mij dit 1 van de domste opmerkingen ever!

  7. Daar denkt onze privacywaakhond toch anders over.... Het College bescherming persoonsgegevens (CBP) is het oneens met de ANWB dat er specifieke wetgeving moet komen om de privacy van automobilisten te beschermen. ''Dat is niet nodig, de huidige regelgeving voldoet'', liet een woordvoerster van de privacywaakhond woensdag weten.

     

    Redenen genoeg om nooit zo'n karretje aan te schaffen!

     

    http://www.nu.nl/internet/4171606/cbp-ziet-niets-in-aparte-privacyregels-automobilisten.html

  8. Wat een fucking bullshitverhaal weer... Zet een complotdenker weg als Sekteleider, Hitler of Breivik, that will shut them up!

     

    Ik vind dat nogal kortzichtig, alle complotdenkers over 1 kam scheren. Voor de gemiddelde burger/debunker is een complotdenker gewoon een complotdenker, er word geen onderscheid gemaakt tussen een "extreme" complotdenker of een kritisch persoon. Ik twijfel bijvoorbeeld in sterke mate aan het verhaal dat door de Amerikaanse regering naar buiten is gebracht over 9/11 oftewel ik ben een complotdenker! Ik ben erg kritisch en zie/lees dat het verhaal dat naar buiten gebracht is door de 9/11 commissie voor geen snars klopt. Er zijn vandaag de dag genoeg bronnen te vinden om te achterhalen dat het verhaal dat naar buiten gebracht is niet klopt, http://www.wanttoknow.nl/dossiers/politiek/9-11/ daar is niets vaags aan.. Toch worden de meeste mensen die twijfelen aan dit soort flutonderzoeken zoals die van de 9/11 commissie weg gezet als aluhoedjes. Voor mij persoonlijk is het benoemen van een complot in een discussie enkel & alleen een manier om de discussie monddood te maken.

  9. Rutte: we bombarderen ISIS en dus zijn we in oorlog!

     

    De bombardementen die Nederland boven Irak uitvoert zijn oorlogshandelingen en dus zijn we in oorlog met IS. Dat zegt premier Mark Rutte tijdens zijn bezoek aan Zuid-Afrika. "Iedere Nederlander snapt dat je in oorlog bent als je een gebied bombardeert", zegt Rutte die vorige week ook al zei dat Nederland in oorlog is met de terroristische organisatie.

     

    Rutte denkt niet dat hij Nederland doelwit maakt van aanslagen door zijn uitspraak. "Ik kan het niet mooier maken, dit zijn de feiten",

     

    Maar...... Rutte heeft het met geen woord over de verstrekkende bevoegdheden die hij en de rest van de overheid krijgen naar de burgers in NL toe, door het uitspreken van de woorden "we zijn in oorlog". DAT is waarom hij en Hollande die woorden zo snel en publiek mogelijk uitspraken na de aanslagen. In die zin leven we nu onder het NL oorlogsrecht, oftewel een soort Patriot Act. Voor onbepaalde tijd. Die stond allang in de wetboeken, interessante lectuur....

  10. Duitse minister: “Syrisch paspoort in Parijs mogelijk neergelegd”

     

    Het Syrische paspoort dat werd gevonden bij een zelfmoordterrorist die zich afgelopen vrijdag opblies in Parijs is daar mogelijk door iemand neergelegd. Dat zei de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maiziere dinsdag tijdens een persconferentie in Berlijn. Berichten dat de identiteit op het paspoort zich in verschillende landen langs de zogeheten ‘Balkan route’ geregistreerd heeft doet vermoeden dat het een poging is geweest om de Syrische vluchtelingenstroom erin te betrekken en mensen zich onveilig te laten voelen, zo redeneerde de minister. http://marketupdate.nl/nieuws/geopolitiek/duitse-minister-syrisch-paspoort-in-parijs-mogelijk-neergelegd/

    • Leuk 1
  11. In bovenstaande post grapte ik nog dat Geert Wilders wel de schuld zou kunnen krijgen voor de aanslagen in Parijs.

    Dit is inmiddels inderdaad gebeurd:

     

    VVD: Aanslagen schuld van Wilders!

    november 16, 2015

     

    TWEET:

    Wanneer gekke Geert de vrije hand zou krijgen zullen aanslagen zoals in Parijs ook in Nederland te verwachten zijn.

    Interssant zijn ook de reacties op deze tweet.

     

    Helemaal mee eens dat die VVD-er online verketterd word, wat een hersenloze uitspraak.. Maar nu allemaal roepen dat Geert Wilders MP moet worden......? Alsof Geert met oplossingen gaat komen? Voor een anti EU partij stemmen de PVV Europarlementariërs behoorlijk vaak pro-EU, maar de gemiddelde PVV-er heeft dat natuurlijk niet in de gaten...

     

    Zo zie je maar weer dat politici over lijken gaan..

  12. De Russische president Poetin heeft tijdens het G20 topoverleg in Turkije gezegd dat de terreurdaden van IS gefinancierd worden door bedrijven uit in totaal 40 verschillende landen, waaronder een aantal landen die lid zijn van de G20. Rusland toonde op de G20 top satellietbeelden en luchtfoto’s, waarop de omvang van de oliehandel van IS te zien zou zijn. http://marketupdate.nl/nieuws/geopolitiek/poetin-isis-krijgt-financiering-uit-40-landen/

     

    Zet je wel aan het denken na zo'n aanslag...

    • Leuk 1
  13. Beste allemaal,

    @Flow, El drieski en ik zijn weer thuis. Om 19.00 uur, om precies te zijn. We hebben de reis dus in 17,5 uur gedaan en dat had korter gekund, als ik niet zo slim was geweest te proberen via een sluiproute de Frans-Belgische grens te passeren.

     

    Rond 5 uur in de ochtend passeerden we de Spaans-Franse grens. Tot onze verbazing stond de Guardia Civil bij de grens met automatische wapens. We konden zo doorrijden. Blijkbaar waren wij niet verdacht of pasten niet in hun plaatje. Het was heerlijk rustig op de weg en we konden goed doorrijden. Voordeel was dat we om beurten konden rijden en dat er steeds 1 achterin de bus kon liggen om wat uit te rusten.

     

    Eenmaal dag, werd het steeds drukker op de weg. Ook in Frankrijk gaat het leven gewoon door, ondanks de aanslagen in Parijs. We werden op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in Frankrijk door @Amazing Dree. Ondanks de milde controle aan de Spaanse grens, wisten we niet wat het zou brengen aan de andere kant, de Frans-Belgische. Ik was bang voor lange files en wachttijden. Dus een alternatieve route, via St-Armand les Eaux.

    Alleen daar aangekomen, stond er al een file op de afslag die naar dat dorp leidde. Hadden meer mensen dat idee of was het altijd zo druk rond spitsuur?

     

    We zijn dus weer omgekeerd om over Lille te rijden. Het werd donker, het begon te regenen en het was druk op de weg. We kwamen inderdaad in een file terecht, aangezien alle verkeer naar één baan geleid werd. Kostte ons ook weer een half uur. Niet alleen het uitgaande verkeer werd gecontroleerd, ook het inkomende. Ook daar een lange file. De controle zelf stelde niets voor. Men was duidelijk op zoek naar iets, maar zeker niet naar een blauwe jumbo Transit met Nederlands kenteken.

     

    Eenmaal de grens gepasseerd konden we doorrijden, ondanks de drukte en het slechte weer. Aan de Belgische-Nederlandse grens stond... helemaal niets en niemand. En zo arriveerden we net na 19.00 uur bij mij thuis, waar het eten op tafel stond. Dat is lekker thuiskomen!

     

    We hebben een heerlijke week gehad, maar ons vertrek was wat onverwacht en overhaast. Anders waren we nu, om half elf in de avond, nog maar halverwege Frankrijk geweest. En wie weet wat de Fransen nog bedenken of wat er nog gebeurt voor de rust weerkeert.

    Wij waren ons heel bewust van hoe snel zaken kunnen veranderen, hoe fragiel onze maatschappij is en eenvoudig het kan zijn om van huis en haard afgesneden te worden. Nu is het allemaal weer meegevallen, maar wat als? Maar wat als het allemaal een graadje erger was geweest en het hele land was vastgelopen, terwijl jij daarin zit en niet meer verder kunt? Als je halverwege strand?

     

    Dat zet je wel aan het denken.

     

    Charlie

     

    Goed verwoord @Charlie

     

    Ik stond ervan te kijken dat er meer zwaar bewapend personeel in Spanje klaar stond, ook bij een tol-overgang dan in Frankrijk zelf... Ik ben blij dat wij allemaal veilig thuis zijn! Daarom in "noodsituaties" eerst snel in overleg, zodra de neuzen gelijk staan direct handelen;)

  14. Dan vallen de druppels toch terug in dezelfde beker..

    Je moet een emmer oid gebruiken.

     

    Opnieuw;) Gat in de grond graven.. daarin urineren. (Niet in de beker urineren dus)

     

    Daarbij draagt niet iedereen een emmer in de bob...

  15. Lobbyisten en de Tweedekamer. Waar politici hard roepen dat het draait om het publieke debat & de publieke opinie (luisteren naar het volk) blijkt het daadwerkelijke spel iets anders in elkaar te steken..

     

    Wie uiteindelijk toegang heeft tot de juiste beleidsmakers en politici, begint pas aan het echte werk. Al deze verschillende organisaties hebben natuurlijk niet dezelfde mening. Soms gaat het daarom hard tegen hard, vertelt Wallaart. "Want wat is de waarheid? Het is een spel van belangen en die zijn vaak tegengesteld." Op dat moment is de meest dominante mening of politieke voorkeur vaak doorslaggevend. Daarin speelt de media ook een grote rol, want voor een goede lobby is het noodzakelijk het publieke debat te beïnvloeden. "Journalisten brengen graag opzienbarende onthullingen. Daar kan je op inspelen. Dat is ook een manier om juist iets op de agenda te zetten: dat leidt tot debat en brengt ambtenaren weer in beweging." http://www.rtlnieuws.nl/economie/home/zo-beinvloeden-lobbyisten-de-tweede-kamer

     

    Tegen het juiste bedrag een buikspreekpop in de kamer;)

     

    https://www.youtube.com/watch?v=Sf9TJ268Xzs

     

    Nederland staat in de top-10 van landen die in de VS het meeste geld uitgeven aan lobbyen en beïnvloeding van de publieke opinie. Nederland is goed voor 2,7 miljoen dollar (1,9 miljoen euro). Dit blijkt uit onderzoek naar de bestedingen van buitenlandse overheden, overheidsinstellingen en politieke partijen door ProPublica. Deze niet-commerciële website van gerenommeerde onderzoeksjournalisten is vorig jaar opgericht door een oud-hoofdredacteur van The Wall Street Journal. Dikke handel dus dat lobby-en!

     

    http://vorige.nrc.nl//binnenland/article2335564.ece/Nederland_in_VS_in_top-10_van_lobbyisten

  16. Deze is blijkbaar afgelopen maandag geweest :p:rolleyes:

    Wel vind ik het persoonlijk heel een hele korte deadline.:eek: Het bericht wordt op donderdag geplaatst, je dus eigenlijk op vrijdag al een keus gemaakt moet hebben en vervolgens ook dezelfde dag snel moet reageren om het maandag overdag opgenomen te krijgen.:confused: Zelfs wanneer je op je werk een vrije dag wilt moet je dat eerder als 2 (werk)dagen van tevoren doen;)

     

    (bericht van InsideGamer op 31-10-2015)

     

    Thanks @Vempain ;)

     

    Iemand de aflevering gezien? Of beschikbaaar?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...