Ga naar inhoud

Cris.is.hoax

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Cris.is.hoax

  1. Nee, dat is écht niet waar. Je onderschat het echt.

    Probeer maar eens voor de grap een week geen boodschappen te doen en zie dan maar hoeveel er van je voorraad al op is.

     

    Ik ben nu nog bezig met mijn BOB, maar zodra ik kan gaan inslaan (en dan écht hard inslaan) dan wil ik gewoon meer dan één maand.

    Wat dacht je van een jaar opslag? Dat vind ik een stukje idealer :)

     

    tja ik ben er nog niet over uit dat bulken, maar dat is omdat ik geen kids heb enzo, met een echte fam. moet je meschien ook meer preppen denk.

    als ik het goed begrijp dan is het slimste om thuis en onderweg en elders een voorraadje te hebben dus.

     

    meschien een ander topick maken, want voor mij maakt het soort shtf lol senario heel erg uit wat voor soort prep je nodig hebt- moet maken- kopen

    ik zit hier 10 boven amsterdams pijl of hoe dat heet dus zal niet snel wegspoelen bv en mocht er een of andere insane giga tsoenami komen dan hoop ik maar dat ik dat op tijd hoor en snel maak dat ik weg kom, maar dan heb ik dus niets aan mijn kast vol met blikken! dat is mijn punt-ding! hoe bereid je je nou goed voor? vind dat best lastig hoor, snap je.

  2. behalve vers vlees of groente doe ik wel vaker een week geen boodschappen, en soms haal ik ieder dag wat.

     

    ik heb ongeveer een schatting gemaakt wat 1 mens op een dag aan calorieen nodig heeft dat x 30 en toen beetje voorraad tellen.

    theoreties haal ik de maand dan makkenlijk, maar ja theorie en praktijk.... :)

     

    moet wel extra brandstof en wat water hebben dat zal ik morgen meteen halen.

     

    ik kan wel beetje koken, mijn vriendin zecht altijd jij kunt van een appel en een ei nog een dinner maken:cool:

  3. Hoi, beetje of topic meschien, maar ik denk dat het elders delited word dus plaats maar hier dan,

     

    wat me jarenlang een vreemd gevoel heeft gegeven is dat ik als kind hoorde dat afrikanen een dodenlijke ziekte de julianagriep noemde, ik was veel te jong om ook maar iets van de groote boze wereld te snappen laat staan ziektes maar daar was iets mee, het voelde niet goed. zo'n 15- 20 jaar later is die julianaziekte of juliana griep bekend als aids.... dus toen ik hoorde dat aids niet zomaar een ziekte was maar een mensenlijk gecrieerd eliminatie project, dat in eerste instantie niet eens zo krankzinnige klinkt, want hoe komt een bush bush volk dat niet kan lezen geen kranten tv heeft er nou bij om een dodenlijke ziekte naar onze voormalige koningin te noemen?!

     

    heel heel typisch of niet dan.

     

    en jaren hebben ze gezecht dat het conspiricy was tot dat oa Bill het openlijk toegaf, zo is het met een hoop zaken helaas en word ook opzettenlijk zo gemanaged zeg maar, er zitten hordes nwo personeel 24/7 op internet allerlij fake verhalen online te zetten en vet te trollen op zaken die mogenlijk het bewustzijn verhogen en mensen crities maken...! je ziet het in de love and licht ak new age comunitie, de vegan en raw comunities enz en preppers hoort daar natuurlijk ook bij want ze zitten overal die luizen :)

     

    je word geboren en groeit op met de gedachten dat als je goed je best doet en aardig en beleeft bent je alles kunt doen wat je wil, want later als ik groot ben dan: ! en dan kom je er achter dat de overheid die gezworen heeft voor jouw gezondheid veiligheid en welzijn te zorgen juist de geen is die dat allemaal

    opzettenlijk van je afpakt? jouw alleen maar nodig heeft om belasting te innen om hun krankzinnige speeltjes als HAARP enz te bekostigen? nou lekker dan! dat is te veel voor een hoop mensen en willen ze niet weten. dat kunnen ze gewoon mentaal niet verwerken....lijkt me ultieme prepper kennis maar goed.

     

    SHTF een senario dat een paar duizendjaar geleden al in gang is gezet, dat wij als humanisten echte mensen al zo lang voor de gek worden gehouden en misbruikt door een stel idioten is gewoon te veel voor de meeste mensen om te kunnen acepteren.

    je kunt het wel niet leuk vinden, vind ik ook niet maar ja shit happens en daar kun je dan maar het beste mee om proberen te gaan.

     

    blijf nuchter en onderzoek zelf, bereid wat voor maar aub geen paniek! wijs niet per acuut informatie af omdat jij dat niet 123 kunt begrijpen of verwerken! dat is niet dom maar gevaarlijk!

  4. :) ben mun topic kwijt, even overnieuw dan maar.

     

    Waarom preppen voor 30 dagen? dit is geen getrol maar een serieuze vraag!

     

    net nog even keuken kastjes uitgeruimd en nu nog meer overtuigd dat een normaal

    mens zozio voor een maand wel droogvoer-eten in huis heeft.

    (reist, pasta, meel-panekoekenmix,aardappelpuree) wat kruiden en potjes tomaat-championnesaus

    paar pakken sap- fris en fles spa rol koekjes en pot pindakaas, notenpasta kom je end mee.

     

    gebrek zou dus zijn water en electra - licht, koken

     

    heb klein campingbrandertje, en megabak waxine lichtjes en fondue brander+ fles spiritus.

     

    waarom ik dit vraag is omdat ik juist op boodschappen aan het minderen ben, gooi altijd

    veel te veel weg vandaar mijn antie hamster gedrag.

     

    extra gasvulling voor de brander en extra fles spiritus + paar pakken water en in echte nood

    is het al genoeg. blijf overtuigd dat de meeste mensen veel te veel vreten en makkenlijk een maandje

    met wat minder kunnen.

     

    p.s. volgens mij zit er iets van 5-6 liter water in je wc spoelbak wat schoon drinkwater is!

    (poep je maar op een emmertje met zand :) )

  5. Ik ben ook een budget prepper.

    Ben pas 17 jaar en moet het doen met 32 euro per maand

    De action heeft een eigen Kampeer/outdoor afdeling waar ik laatst nog 20 meter paracord voor 79 cent en een kompas voor 99 cent heb gekocht. Ook bij de Aldi hebben ze nog wel eens wat leuks (volgende week een multitool voor 2,50)

    Outdoor winkels zijn vaak heel erg duur dus je kan beter via internet kopen

     

    Gewoon vaak bij de kringloop winkel of zo iets langs gaan, laatst gek lampje wat je handmatig kunt opwinden gekocht, 10 bij de lild ooit, was 5 euro daar toch leuker :) en doet het best goed.

    ik heb wat basis spul en verder alles waar ik tegenaan loop wat me handig lijk en ik geld aan uit wil geven koop ik, er is een te groote hype op preppen en daar doe ik niet aan mee!

  6. Hoogleraren duiden bedrijven als bijvoorbeeld Monsanto aan als 'De Duivels op Aarde'. Wat mij het meeste steekt en waar ik elke dag enorm over kan inzitten is het feit dat ik — zeker in mijn eentje — er niets tegen kan doen.

     

    Alex Jones is een shill btw dus met een emmertje zout nemen, maar je kunt zelf wel wat doen al lijkt het dat het niet veel bijdraagd.

    10 jaar terug lachte ze ook als ik met bbq zelfgemaakte sousjes maakte en zo, zelf pizza maken, is niet aleen gezonder maar vooral ook zoó veel lekkerder! eet maar lekker al die troep hoor, nu vragen ze, go wat voor creme's enzo gebruik jij? jij veranderd ook niet he, sport zeker veel of?

     

    lol niets! op mij geen vieze smeersels, moet wel weer sporten eigenlijk, beste persoonlijke conservering is geen toevoegingen!

     

    laat ze maar lachen joh, nu kunnen ze dat nog, straks niet meer als ze iets te veel botox in hun snuit hebben voor hun 30e! :p

  7. @zwellever Apart dat je het niet wil lezen maar wel je oordeel klaar hebt dat het onzin is (ofwel dat ik hier onzin post). Je argument "anders zou de halve wereld op zijn kop staan" vind ik zwak. Het is weldegelijk verschillende malen aangetoond dat ze allerlei soorten troep in de vaccins hebben gestopt (idd in de meeste gevallen door religieuze instanties) die in de 3de wereld landen worden gedumpt waardoor er meer kans op complicaties is dan dat het goed doet. Ik zal maar even niet te veel moeite doen om goede bronnen te vinden, want jij gaat het toch niet lezen. Ik vergelijk dit met als die Nederlanders die zeggen "ach ik heb toch niets te verbergen" en daarmee hun laatste beetje privacy door de plee spoelen. Van de meeste Nederlanders verwacht ik tegenwoordig niet meer dat ze ergens voor op hun kop gaan staan, hoe erg het ook is, als je het er niet mee eens bent kunnen we hier een compleet nieuw topic over suffe Nederlanders gaan starten, best interessant...

     

    @mr T @hippo Ik zei "ALS ze een vaccin GAAN verplichten in Nederland" Dus daarmee bedoelde ik inderdaad niet te zeggen dat het nu al verplicht is. In België al wel begreep ik? Daarmee bedoel ik overigens voor de duidelijkheid ook niet te zeggen dat ze in NL de zelfde troep als in die 3de wereld landen zullen gebruiken. Wij krijgen natuurlijk de meest prijzige zooi als de farma lobby zijn zin krijgt.

     

    @Raycoupe Persoonlijk denk ik dat een slimme man als Gates (ok, hij heeft zijn succes grotendeels aan zijn moeder te danken, maar toch) dat dan toch anders zou verwoorden, maar ik hoop dat je gelijk hebt. Ik denk dat zulke machtige mensen met heel andere ogen naar de wereld en wereld problemen kijken dan jij of ik.

     

    Ook ik denk dat er wel wat aan overbevolking dient te worden gedaan. Het probleem dat ik zie is dat de wereldbevolking maar blijft groeien en groeien. Dus zelfs al is er nu misschien nog geen probleem (behalve oneerlijke verdeling van resources), uiteindelijk houd het een keer op. Ik geloof dat we nu op een verdubbeling per 50 jaar zitten? Hier een leuk filmpje over statistiek en verdubbeling tijden (ja normaal een saai vak, maar deze man maakt het écht leuk vind ik). Hier de verkorte versie van 10 minuten.

     

    Weet niet of ik nou moet lachen of huilen, wat triest is dit, de paus-jesuiten-vaticaan die condooms verbied maar bill die van de paus-jesuiten-vaticaan flink moet doneren anders word i zelf geilimineerd, op deze wijze dan toch aan geboorte beperking doet lol... weard!

    ps. zat er niet genoeg gif in zijn antie aids spuitjes?

    • Leuk 1
  8. Vaccinatie is in Nederland niet verplicht.

     

    Maar, tja, overbevolking IS een groot probleem. Wat dan te doen? Geboortebeperking zoals in China werkt wel maar is onmenselijk en heeft lastige bijeffecten (vrouwentekort). Oorlogen helpen, en pandemieen. Sterilisatie ook. Niets is een prima oplossing op persoonlijk niveau. Wat dan te doen? Gewoon maar aanzien? Dan komen die oorlogen vanzelf.

     

    met alle respect maar dat is compleete nwo bull...! net als voedselgebrek, er is genoeg ruime en eten voor alle mensen, er is alleen niet genoeg "winst" voor alle hebberige gekken.

     

    ze kunnen met een week heel Afrika in een paradijsje veranderen met HAARP als ze willen, maar dat willen ze niet dus.

    (lekker 2e koufrond nu hierzo, ook door handmatig door haarp gecrieerd btw)

     

    oja dat was hem! er is genoeg voor ieders nood, maar niet voor ieders hebzucht!

    • Leuk 1
  9. Oh en deze is leuk net gevonden:

     

    http://www.ah.nl/privacy

     

    Let op sectie 9:

     

    9. Wie heeft toegang tot je gegevens?

     

    Albert Heijn schakelt bij de uitvoering van haar dienstverlening en andere bedrijfsactiviteiten derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten en bedrijfsactiviteiten toegang hebben tot je gegevens, heeft Albert Heijn de vereiste technische en organisatorische maatregelen getroffen om te verzekeren dat je gegevens uitsluitend voor bovenstaande doeleinden worden verwerkt. Uitsluitend indien Albert Heijn hiertoe wettelijk is verplicht worden persoonsgegevens verstrekt aan toezichthouders, fiscale autoriteiten en opsporingsinstanties. Je persoonsgegevens kunnen in dit kader ook worden doorgegeven naar ontvangers in landen buiten de Europese Economische Ruimte. Albert Heijn zal in dergelijke gevallen passende maatregelen nemen die redelijkerwijs nodig zijn om te waarborgen dat je gegevens zo goed mogelijk worden beschermd. In geen geval verstrekt Albert Heijn je gegevens aan derden voor commerciële doeleinden.

     

    Nou klokkie rond zou ik zeggen he.

     

    gewoon goed opletten, mensen verliezen hun bonuskaart vaak, ik gebruik al jaren een gevonden kaart van iemand anders :p

    ben ook van contant betalen, gewoon voor het overzicht vind ik pretiger, soms heb ik niet genoeg en zeg dan, bewaar me spullen aub, ff pinnen buiten de winkel! lol, vinden ze meestal niet zo leuk, nou ja graag of niet, kan ook naar andere winkel gaan, maakt mij niet uit, hun wel als het goed is.

  10. Zo die tip van @Bandoeng, met een blikje vaseline, heb ik als volgt uitgevoerd:

     

    Blikje van Potters met katoenen draad en vaseline gevuld.

    Draad door het gaatje, geeft een soort kaars.

    Draad kan je eruit trekken en als tondel gebruiken.

    Doe het in een takje, die je aan de bovenkant een stukje opensplijt.

    Dan kan je makkelijk een vuurtje aansteken.

    Blikje helemaal open en je hebt een flink vuurtje.

     

    [ATTACH=CONFIG]2369[/ATTACH]

     

    [ATTACH=CONFIG]2370[/ATTACH]

     

    [ATTACH=CONFIG]2366[/ATTACH]

     

    [ATTACH=CONFIG]2367[/ATTACH]

     

    [ATTACH=CONFIG]2368[/ATTACH]

     

    Zippo met ranger-band tegen uitdrogen.

    Vaseline 1 euro bij de Action.

     

    die is echt leuk zeg

  11. Ok, wilde al tijdje zo'n ding maken = rocket stove maar ik heb geen lasapparaat.

    zag ik in de winkel een rol aluminiumtape dat oa: beschermen, repareren, sluiten en nog veel meer!

    reparatie van luchtkanalen, zink, dakgoten enz.

     

    dacht leuk kan ik een rocket stove in mekaar plakken.

    blikjes verzameld, kleine droge takjes, voor de verwarming gezet ook nog, blikjes uitgeknipt vast getaped en

    4 takjes er in, ding fikt als een tirelier! net ff te goed aluminium smelt dus lol,

    takjes echt niet dikker dan van die chineese eetstokjes...

     

    dat tape werkt dus voor geen meter laat los als het te heet word, dat wilde ik ook nog ff zeggen.

     

    Was wel leuk testje, even kijken wie er voor me kan lassen, dan maak ik een echte van blik, ding doet het echt giga goed

    op paar stokjes al dus.

    :D

    • Leuk 1
  12. Hoi Tom, ik eet niet veel brood-granen maar dit brood maak ik wel soms, en nog simpeler gewoon met beetje water en citroensap uit flesje en een theelepel baking soda van de Chinees, dat oranje pakje wat voor van alles en nog wat handig is. dus bloem-meel, evt.snufje zout theelepel baking soda en scheut water met citroen even kort roeren en 15-25 min in de oven klaar!

     

    als je er soort noten-vruchten brood van maakt kun je dit buiten de koelkast zeker 4 dagen bewaren en is nog lekker! volgens mij als je geen boter of olie gebruikt kun je het wel een week bewaren maar word dan wel erg hard denk ik.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...