Ga naar inhoud

hippo

Lid
  • Items

    425
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door hippo

  1. 7 uur geleden, Richa zei:

    Ik hoor wat nieuws, geen vitamine D want dat is rattengif? Heb je daar meer info over?

     

    Google zelf even, klinkt misschien flauw maar er zijn zoveel sites met informatie, velen tegenstrijdig.  Lees rond en trek je eigen conclusie.

     

    En gelieve voor de leesbaarheid van het forum alleen datgene uit andermans bericht te quoten waar je daadwerkelijk op reageert.

  2. Ik ga ervan uit dat we het virus zullen vatten. Wat ik daarvoor extra in huis heb gehaald:

    • waterstofperoxide 3%
    • colloïdaal zilver
    • inhalator
    • kleinste maat pillenpers + lege capsules (voor de kinderen; zelf hebben we maat 000 daar gaat ca. 1.000 IE ascorbinezuur in)
    • rietjes (om ascorbinezuur te kunnen drinken mocht pillen slikken niet (meer) lukken)

    Ik zoek nog een UV-B lamp om met dichte ogen naar te kijken, aangezien het te vroeg in het jaar is om van de zon echt een bijdrage te verwachten (alhoewel het op een zonnige dag al wel heerlijk is, vooral achter glas - niet nuttig voor de aanmaak van vitamine D maar domweg genieten doet je lichaam al goed, zie ook hieronder vwb ontspannen)

     

    GEEN antibacteriële middelen. Nooit! Virussen zijn geen bacteriën dus die bestrijd je daar niet mee, en antibacteriële middelen doden ook gunstige bacteriën dus daarmee geef je de foute resistente bacteriën alleen maar meer speelruimte.

    GEEN vitamine A, dat beschadigt cellen (wordt om die reden gebruikt als chemotherapie en afgeraden tijdens zwangerschap) en bevordert de vermenigvuldiging van virussen.

    GEEN vitamine D supplement, dat is rattengif.

    GEEN multivitaminen/mineralen, dat heeft een verwaarloosbaar kleine kans nou net die paar bruikbare stoffen te bevatten in precies die verhouding die jouw unieke lichaam nodig heeft, en een aanzienlijke kans op een teveel aan bepaalde stoffen die een onbalans veroorzaken die je gezondheid alleen maar verder onderuit haalt (en/of ronduit slecht zijn, zoals A, C, D).

     

    Wat we doen bij de eerste verschijnselen van verkoudheid:

     

    Zoveel mogelijk ontspannen, zoveel mogelijk rusten. Mediteren. Comedy's en slapstick kijken ipv drama's/thrillers/etc. Komische boeken/strips lezen ipv etc. (Gezelschaps)spellen doen ipv het nieuws volgen. Een gespannen geest zorgt voor een gespannen lichaam en een gespannen lichaam heeft het te druk voor opruimacties en herstel.

     

    Paar keer per dag:

    • gorgelen met waterstofperoxide
    • wattenstaafje waterstofperoxide door beide neusgaten halen
    • op de zij liggend waterstofperoxide in oor druppelen en 10 minuten laten intrekken, daarna andere oor

     

    Worden de klachten erger dan stappen we over op colloïdaal zilver voor bovenstaande. En dan ook inhaleren, en drinken, tot een liter per dag.

     

     

    Het te verwachten verloop van symptomen is een week grieperig (en dan bedoel ik niet domweg een zware verkoudheid, wat veel mensen al griep noemen; maar niet meer kunnen opstaan e.d.).

    Dan in de tweede week ga je óf vooruit, óf je verslechtert.

    In dat laatste geval gaan we over op ascorbinezuur, 1.000 IE per uur tot aan net geen diarree. Dit zal het ALDH systeem uitschakelen en een potentieel dodelijke cytokinestorm voorkomen.

     

    En intussen uitzieken: zoveel mogelijk rusten, regelmatig drinken en een beetje proberen te eten. Je lichaam zijn gang laten gaan en niet teveel dwarszitten. (Wij gaan hier dus geen slopende stunts uithalen zoals elke dag doodziek je badkamer boenen. Wie dat bedacht heeft, heeft nog nooit griep gehad.)

     

     

    En voor alle duidelijkheid: we slikken normaal dus géén vitamine C. Overigens ook geen colloïdaal zilver. Beide houden we achter de hand voor noodgevallen - MAAR zilver is een oxidant (net als waterstofperoxide) en ascorbinezuur een antioxidant en die moeten dus NIET GECOMBINEERD WORDEN.

    • Leuk 4
  3. Kijk nou eens wat ik vond! http://www.suntekstore.com/goods-13000319-pinhole_glasses_eye_vision_improve_exercise_kf-287a.html

    Ik heb hem inmiddels in huis, en het heeft meer effect dan ik verwacht had. Met mijn -5 zie ik zonder bril of lenzen bitter weinig, met die gekke bril op blijft daar ineens misschien -2 van over. Wel erg donker maar: Ik Zie! Of het het zicht blijvend verandert kan ik nog niet zeggen, maar gewoon zó is in een SHTF situatie waar uiteindelijk al mijn lenzen op en brillen kapot zijn al zo'n enorme verbetering dat ik er nog een paar bij bestel. Echt een aanrader.

  4. Hoeveel goud moet je wel niet hebben? Iedereen kent de verhalen van de foute boeren in WO2.

    Gouden ringen voor een brood.. Wat is dan eigenlijk nog de waarde van goud?

    Just curious...

     

    In donkere tijden zijn er altijd mensen die schromelijk misbruik maken van de situatie. Dat is ook een van de reden dat na WOII het geldzuiveringsprogramma van Lieftinck werd ingevoerd. Hoe dan ook, dat zal altijd blijven....

     

    Fijn om te lezen dat jullie in tijden van schaarste jullie voorraden wél voor een habbekrats weg zullen doen.

  5. Die schuld zal ooit eens afbetaald moeten worden, maar door wie?

    Men moet wel bezuinigen, de verzorgingsstaat zoals vele die kennen is simpelweg niet meer op te brengen. Ook niet als we Brussel afromen.

    Als NL nu de ballen had en de schulden af te lossen en een 3% overschot op de balans zette.

    Wij als preppers zouden juist doordrongen moeten zijn van het niet hebben van schulden!

     

    Er is een enorm verschil tussen burgers en de overheid.

    Burgers moeten zoveel mogelijk gaan bezuinigen en schuldenvrij zien te komen.

    Maar de overheid moet nú NIET bezuinigen want dat draait de economie de nek om.

  6. Echter zijn contanten onderhevig aan inflatie

     

    Niet perse, zie jaren 1930... De verwachting van velen is dat de inflatie zal uitmonden in hyperinflatie, dan zijn PM een stuk waardevaster dan valuta. Sommigen echter zien de trend van inflatie - desinflatie - deflatie - depressie. En bij een deflatie is cash de beste 'investering', bij deflatie zal geld namelijk steeds méér waard worden. PM dan steeds minder, die hebben hun dieptepunt op het dieptepunt van de deflatie en zullen daarna (flink) gaan stijgen, maar die moet je dan dus niet nú al kopen want dan ben je duur uit en zit je geld vast in PM tijdens een zware depressie waarbij je het geld nog wel eens hard nodig kan hebben..

  7. Ramp senario's kunnen we genoeg bedenken. Stel dat het steeds slechter gaat lopen met de economie en het klapt in elkaar.

    Wie heeft er een idee wat er concreet gaat gebeuren met bijv. de huizen prijzen, de geld ontwaarding, de koopkracht?

     

    Daar zijn interessante boeken over geschreven, kijk eens in je bieb..

     

    Bijv. desinflatie slaat om in deflatie: huizenprijzen dalen 70%, geld wordt steeds meer waard, prijzen dalen, ook inkomen wordt gecorrigeerd voor deflatie, maar afbetalingen op schulden blijven even hoog en aangezien het land verzuipt in de schulden, gaan er steeds meer failliet, waardoor steeds meer werklozen die nog minder te besteden hebben -> neerwaarste spiraal a la de Grote Depressie van de jaren 1930 maar nog een tandje erger. Tot in volgend decennium.

  8. Intratuin alle planten en veel andere artikelen 25 procent korting,dat is nog nooit geweest meen ik?(om dit tijdstip).

     

    Dat is elk jaar voor de zomervakantie losbarst want in die tijd koopt geen hond een plantje dus willen ze de voorraad kwijt.

  9. Kijk nou gewoon even die documentaires, daarna mag je weer meepraten.

     

    Ik postte in haast en had echt even geen tijd maar joh - ik zal te oud aan het worden zijn ofzo maar ik kan het écht niet opbrengen om zulke filmpjes te kijken. Het is een afwijking van de laatste niet zo heel veel jaren dat alles in soundbites en clips gebracht moet worden, ook bij de Consumentenbond bijvoorbeeld komt alles tegenwoordig alleen nog maar in een Filmpje, flikker op, geef me gewoon de info, en laat niet minutenlang een tergend slome trut tegen me aan uh-en en hmmen.

    Of het heeft ermee te maken dat ik geen tv meer kijk, kan ook zo z'n invloed hebben. Ik zit binnen een paar tellen al met kromme tenen omdat ze zó langzaam praten en zóveel tijd verspillen met sfeervorming en aankleding en shots van niet relevante zaken. Als je alle gesproken tekst uit zou typen heb je een pagina vol die ik in een halve minuut door lees. Maar nee, ik moet dik 10 minuten van mijn tijd stilzitten en mijn aandacht erbij proberen te houden terwijl het filmpje zelf meestal van de hak op de tak heen en weer zwabbert, liefst in soap-formaat anders begrijpt het klootjesvolk het niet.

    Terwijl ik in even veel tijd dus ook 20 van zulke pagina's kan lezen en 20x zoveel kan leren. Ik wil geen FILM ik wil informatie. En echte informatie komt nou eenmaal niet in filmformaat.

  10. ik hoorde laatst al van een echtpaar dat wilde scheiden, maar het huis niet mocht verkopen van de bank vanwege de onbetaalbare restschuld, waardoor de bank bij executie ook een probleem zou krijgen. overigens weet ik niet of ze dat hard krijgen, maar dat was wel de eerste reactie van de hypotheekverstrekker.

     

    Dit verhaal klopt niet. De bank heeft alleen recht van executie zolang het huis hun eigendom is. Als ze het verkopen, kan er geen exectutie meer zijn en dus geen probleem bij executie. Executiewaarde ligt overigens sowieso ver onder de marktprijs.

  11. Je moet mensen niet zomaar de straat opjagen maar er moet toch betaald worden. Vele zien nu hun kans schoon om zelfs restschuld ter discussie te stellen. Alsof kwijtschelden een optie is.

     

    De restschuld wordt wel degelijk gewoon kwijtgescholden indien aan de voorwaarden van de NHG voldaan is.

  12. In reactie op deel 3; verschrikkelijk maar wat is het alternatief. Mensen in hunhuis laten zitten zonder te betalen? Dan is het einde zoek. Tja, wat is wijsheid.

     

    Geen tijd om filmpjes te kijken maar als je koophuis bedoelt, ja.

    Recent een uitspraak geweest van iemand met ik meen €15.000 achterstand die *niet* uit zijn huis gezet mocht worden omdat die schuld uiteindelijk wel in te lossen was, hij met een onevenredig hoge restschuld zou blijven zitten, en het huis momenteel tóch niet voor een redelijke prijs te verkopen was. Goeie zaak, vind ik.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...