Ga naar inhoud

Yin en yang

Lid niveau 2
  • Items

    375
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door Yin en yang

  1. Hahaha dat klinkt bij mij bekend in de oren, waar mijn ouders woonden ging het brandalarm ook vaak af, wat was de oorzaak, tja hele gevoelige brandmelders, 

    zelfs als je met de strijkijzer een wolkje stoom gebruikte, was het al raak, gemiddeld 1 keer per week kwam de brandweer, gelukkig is het brandmeld systeem veranderd, 

    en zijn er geen echte branden geweest.

    Optische brandmelders zijn de meest gangbare,zijn het gevoeligst.

    Thermische brandmelders werken echt op warmte, gaan die af, dan is er vaak echt iets aan de hand, maar zijn trager dan de optische.

    • Leuk 1
  2. @Enki daar heb je helemaal gelijk aan, nu doen ze of de mens volledig de oorzaak is van wat er gebeurt, natuurlijk dragen wij bij aan milieu vervuiling, daar kunnen we wat aan doen, de magnetische polen verschuiven altijd, voor de mensen die afhankelijk zijn van een kompas, hebben ze weer tabellen hoeveel afwijking er is, op een korte afstand zal een paar graden verschil niet veel uitmaken, maar langere afstanden zit je er zo kilometers naast.

    Blijkbaar is het voor de regering en de Euro nazi's weer een nieuwe melkkoe.

    • Leuk 1
  3. Plus het voordeel van een lampenradio, je hoeft geen raketgeleerde te zijn om een lamp te vervangen, heb zelf nog een lineair klv 200, met een reserve buis

    Zit al een jaren ingepakt met meerdere 27mc bakkie's en  portofoons.

  4. Op 5-8-2021 om 20:27, Sterredag zei:


    ?? Wat is shaolin kempo en waarom zou je daardoor geen krav maga kunnen doen?

    Krav maga waar ik wilde trainen hier in de stad, moest je een VOG overleggen, tja die van mij was niet goed.

    Shaolin kempo is uit de tijd dat de boeddhisten/ monniken in China geen wapens mochten gebruiken, dus vertaald op zijn Nederlands, de Chinese kunst van vechten met lege handen. 

  5. Wanneer je een stempeltje hebt acht je naam gaat het nog moeilijker worden, heb shaolin kempo gedaan en wilde el eens wat anders proberen

    Krav Maga, helaas was ik daar niet welkom, tja één keer een fout gemaakt die je niet zo snel kwijt komt.

    Nu hoeft het allemaal niet meer gezien de lichamelijke klachten.

     

  6. Voor mij zijn de bedrijven die magneten verkopen als waterontharder oplichters, wanneer je ziet wat ze vragen voor een strontium magneet en een stukje plastic, mag hoogstens 5 euro kosten, dan maak ik hem zelf wel met een paar magneetjes uit een harde schijf neodymium tig keer sterker dan strontium magneet.

    Voor die fantastische verhalen die ik in de reclame's, kijk ik liever naar de fabeltjes krant.

  7. Waar ik eerder werkte maakte we stralingspijpen waar branders in zaten 6mtr boven de werkvloer, in  hallen waar die gemonteerd werden konden de vrachtwagens doorrijden al stonden de deuren open kon je toch de warmte voelen, net als wat jij schrijft warmtestraling voel je, ook als de wind er langs blaast.

    Een bloempot in een tentje of auto geeft al een aangenamer gevoel, bovendien gebruikt een waxinelichtje niet zoveel zuurstof als een gasbrander, waar een paar jaar gelen nog twee mensen door zijn overleden bij ons op een camping in Neede.

    • Leuk 2
  8. Laten we het maar in het midden laten, Nederland is vol, we kunnen niet de hele wereld helpen, en ik laat mijn voorraad kast niet leeg eten door mensen die nog nooit een steen hebben bijgedragen, in de jaren 50/60 zei de regering dat het land vol was, dus velen gingen immigreren naar het buitenland, ja dat is hetzelfde als wat er nu gebeurt, met de mensen die nu hier komen, er is echter één groot verschil, Nederlanders die immigreerden wilden vooruit, leerden de taal waar ze naar toe gingen, wil jij wat bereiken dan is dat toch het belangrijkste.

    Blijkbaar geld dat tegenwoordig niet meer, wanneer ik een eigen zaak zou hebben en de keuze moest maken tussen een Nederlands sprekende of iemand die alleen maar hallaballa spreekt of begrijpt is die keuze snel gemaakt.

    Voor de rest wil ik mij helemaal niet druk maken over dat soort zaken, maar het moet.

    Een groot deel van wat heir in het land komt is vaak crimineel, ga nu niet gelijk zeggen jij discrimineert, zal mijn verhaal onderbouwen ik heb zelf vast gezeten, waar 75% niet van Nederlandse afkomst was, nu kan men wel zeggen ze hebben een Nederlands paspoort, dat zegt mij niets, een rat die geboren is in een paardenstal is nog steeds geen paard.

    Waarom moet een alleenstaande status houder een eengezinswoning krijgen, lat die maar onder aan de ladder beginnen, in een flatje, terwijl mij zoon met zijn meisje, niets konden krijgen door de absurde huurprijzen.

     

    Simpel voorbeeld kijk naar Cyprus, dat gebeurt als er van een bepaald soort mensen te veel in één land komen, ik woon er tussen, ja die proberen mij de wet voor te schrijven,

    dan hebben ze een probleem, ik ben hier en je past je maar aan, niet anders om, is het niet goed in ons land dan ga je toch terug waar je vandaan komt.

     

    • Leuk 1
  9. Hier in de buurt stikt het er van, de gemeente heeft afspraken met de woningbouw dat mensen die een uitkering ontvangen ook nog eens minder huur betalen,

    komt uit het potje van de gemeente, mijn buurman betaald 100 euro minder dan wij voor dezelfde woning, hoe krijgen we tweespalt in de gemeenschap.

     

    Ook hebben we wel eens aangekaart bij de gemeente/ woningbouw begeleid deze mensen dan dat ze weten wat hier normen en waarden zijn, nou nou, het antwoord was verrassend, daar is geen geld voor, u kan dat zelf toch ook wel doen de mensen uit de buurt leren hoe het hier gaat, haha nieuwkomers betalen minder huur, en dan dan moet ik ze ook nog opvoeden.

    Zit daar een donker getinte mevrouw in het bestuur ,die zegt dat wij racistisch waren, het magische woord waar ze direct mee klaarstaan, als het 

    niet gaat tijdens een discussie zoals zij zich voorstellen, het moet natuurlijk wel allemaal in het straatje passen van de gemeente en woningbouw.

     

    Ik ben er klaar mee ,dan moeten de goeden maar onder de kwaden lijden, als mijn tuintje maar netjes is.

     

     

     

     

    • Leuk 2
  10. Mede forumleden die mij persoonlijk hebben ontmoet weten allemaal wat mij overkomen is,  wil jij mij kwaad doen, geeft niet dan kom ik bij jou. Ook als het een instantie van de staat is.

     

    Het probleem is , grootste gros van de Nederlandse bevolking zijn schaapjes, die doen wat er opgedragen word, terwijl ze donders goed weten dat het niet klopt.

    .

     

     

     

     

    • Leuk 3
  11. Daarom is de Europese Unie een Nazi staat [aan het worden], wat ik al zeg sinds het referendum aan de kant word geschoven, welkom Verdoemden Unie.

    Groot Brittannië is de dans ontsprongen die waren toch slimmer dan de gemiddelde Europeaan.

    Alhoewel de ja knikkers al jaren zijn stop gezet, dringt het tot de bevolking nog niet door, [ dat scharniertje zit bij mij vastgeroest].

    Ze praten dan wel over een democratisch Europa ? maar als Frankrijk en Duitsland iets willen lopen de rest van de landen er als makke schaapjes 

    achteraan, zijn we het als burgers in Nederland het er niet mee eens geeft Pinokkio Rutte er een andere naam aan en duwt het door onze strot.

    Wanneer het fout gaat hebben ze plotseling allemaal selectief geheugenverlies, mag ik dat ook met het invullen van mijn belasting,  

    • Leuk 3
×
×
  • Nieuwe aanmaken...