Ga naar inhoud

proppert

Lid
  • Items

    129
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door proppert

  1. beter rauwe melk rechtsstreeks van de boer drinken, dat doen wij sinds kort, en ik begreep dat je daar 3 maanden op kan leven zonder dit aan te hoeven vullen met groenten. ik kan dat hier zo halen bij een boer, desnoods op de fiets en tis nog supergezond ook. tegen die tijd dat et wat lastiger word om wat te halen bij de super, adopteer ik een beest van die man.

  2. He luitjes, mischien de site http://www.voedingisgezondheid.nl eens doorlezen. Das van een ex vegetariër en zijn menu , gebaseerd op de oude tradities van oude volksstammen snijd tenminste houd. Komt er kortgezegd op neer dat je juist onbewerkte produkten moet eten en dus ook onbewerkte melk drinken. Daar word en blijf je tenminste gezond bij. Ik doe dit nu een paar weken en merk al aardig verschil in mijn kop maar ook in mijn lijf. Er is ook een forum bij die site http://www.westonprice.nl En dat van die waterverspilling vind ik ook erg ver gezocht. Water verdwijnt gewoon weer op het oppervlak door de aarde zeeft heen, word et weer opgepompt en hupsakee, klaar voor de volgende ronde. Wel na blijven denken..... :confused:

  3. ik las net een vaag berichtje over pvc dat dit schadelijk zou zijn. kan wezen maar ik zit in de watervoorzieningen van land en tuinbouw. en dat is toch echt allemaal van dat blauwe hogedruk pvc. en niet tyleen of pe. wat jullie hier laten zien en bespreken is allemaal ordinaire waterafvoer pvc. maar neem je het goeie spul (blauw/grijs) dan kun je er met een trekker overheen rijden. meestal kun je dit spul kopen bij bedrijven die in de tuinbouw de regeninstallaties aanleggen. daar heb je ook goede lijm voor die 100% goed afdicht. gaat ook tot 16 bar. en ik las over van die pijpen die niet ingegraven zo in de berm worden geknikkerd, nou die worden wel opgehaald door de reinigingsdienst van rijkswaterstaat en anders door de bermenmaaiers. ik zou et wel 10 cm ingraven en niet bij een lichtmast of verkeersbord want als ze die platrijden gaat jou pijpie ook bij het vuilnis.

    afijn, veel succes met preppen.

  4. tja, er zijn mensen die denken dat ze et beter gaan doen als een ander. toch wel typisch dat alle banken zich schuldig maken aan zelfverrijking. dus in mijn optiek gaat dit em ook niet worden, tkan ff duren maar dan zijn de idealisten van nu de zakkenvullers van straks. jammer, ze kunnen beter bijbels gaan bankieren, zoals God dit bedoelt had. geen rente en die flauwekul meer, dan vaart iedereen er wel bij!!! en bij diefstal, dubbel terugbetalen en oplichting 4 maal terugbetalen. dan krijg je pas een economie.

  5. @cotweetje : Je kan als trucker heeeeel veel verdienen in Amerika en Canada. Het enige wat je nodig hebt is de skill en durf en geen gezin. Het uurloon ligt momenteel redelijk laag volgens Amerikaanse normen maar dat compenseer je ruimschoots door de afstanden. We praten niet over een paar honderden kilometers. En als je echt denkt dat je het kunt. In het Noorden zijn ze steeds opzoek. Wees niet overmoedig, de meeste trucks op Europese wegen zijn de helft in lengte van deze in de US.

    wel eens van lzv gehoord? ze worden hier ook steeds langer...

  6. ik ben er ook op zoek naar. liefst met foto van de plant, welk deel dat je moet gebruiken en hoe dat je dit klaar maakt. ik vind bovenstaande boeken nog niet erg overtuigend of kan ze niet vinden. houd zowieso niet van engelstalige boeken. en ben ook geen kookwonder, kan net een ei bakken en dat ist dan wel, iemand ervaring met anneke bleeker?

  7. zweden, of harz gebied in duitsland, lijkt me perfect, veel ouwere mensen, die kun je vaak nog een kunstje van leren, lekker met de caravan, zon uittocht zal echt niet van de ene op de andere dag er voor zorgen dat de weg vol staat, maar als het wat ondeugender gaat worden moet je gewoon bijtijds gaan. hoe langer je wacht, hoe meer gespuis er langs de weg gaat lopen en je bestelen.

  8. Voor een kooi van Faraday is ieder geleidend materiaal geschikt. Lood gebruik je tegen nucleaire straling omdat het veel massa heeft bij klein volume. Dun lood heeft dus geen zin tegen nucleaire straling.

     

    Ik heb het gevoel dat hier twee zaken door elkaar gehaald worden. Een kooi van Faraday tegen electromagnetische straling ter bescherming van electrische apparatuur en bescherming van mensen tegen nucleaire straling.

     

     

    weet u zeker dat lood niet tegen electro straling werkt? lood geleid toch ook als een jecco?

  9. ik woon aan de merwede en de dijk ligt een aantal metertjes boven nap, das dan weer handig, we zijn er over bezig om een bootje aan te schaffen, maar door ander werk gaan we mischien op dn duur verhuizen, en dan let ik er wel op dat ik boven nap woon en een prepbestendig huisje koop. wel handig dat kaartje.

  10. heb ik ook over na zitten denken. om bijvoorbeeld van die noppenfolie van de radiator met dat zilverlaagje tegen een muur en plafond in een kamertje te maken en aan aarde te leggen, maar of et werkt? er is weinig over te vinden op internet. je zou bijvoorbeeld een soort van loodbehang moeten hebben, wel wat dunner als dat spul wat op je dak ligt, anders is het veel te duur en niet te tillen...

  11. kheb me dit ook afgevraagd, maar eigelijk vind ik het wel een beetje vreemd. je krijgt hierdoor heel veel reacties die inhoudsloos zijn om maar een upgrade van je status te krijgen. het form word daardoor steeds langdradiger en de overzichtelijkheid verdwijnt ook wel een beetje. oke, het kan best gezellig zijn maar ik vind dat er echt veel inhoudsloos gezwets tussenzit. dus voor mij mogen die statussen eraf. (als ik ook een mening mag hebben.....)

  12. als er wat meer mensen een wifizender op een makkelijke plaats hebben staan en zodoende zon testje kunnen doen, laat dan ff hier weten hoe dat gegaan is? bij mij hangt ie in mn (veel te kleine) meterkast dus helaas. wel ga ik er een klok opzetten zodat ie snachts niet zend (en ook geen stroom verbruikt) en mn dat testje van die magnetron had ik ook gelezen. ik had ook ergens gelezen dat je een goede magnetron hebt als je er een telefoon in legt en je deze niet kan bellen (als de magnetron nog gewoon uit staat natuurlijk :) ) maar wat daarvan waar is weet ik ook niet, bij mij ging ie gewoon over, dus ik kook mn hersens langzaam als ik voor dat deurtje blijf staan :p

×
×
  • Nieuwe aanmaken...