Ga naar inhoud

lucifer

Lid niveau 2
  • Items

    231
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door lucifer

  1. Neem je marktmensen serieus of mensen die ook daadwerkelijk in zakken aardappels laten groeien...aan jou de keus :)

     

    Meteen koe bij de hoorns gepakt ik ben benieuwd maar als ze boven de grond komen 10 cm moet je grond bij vullen heb ik begrepen . Maar moetde plant dan weer helemaal onder de grond? Beetje stomme vraag maar ik stel hem toch maar☺️ Nu heb ik de aardappels 5 cm onder de aarde.

     

    image.jpg.3396502b8bc69aae4240666721a426a7.jpg

  2. Neem je marktmensen serieus of mensen die ook daadwerkelijk in zakken aardappels laten groeien...aan jou de keus :)

     

    Jaja Stuudje serieus is een groot woord, maar je hebt gelijk ik zal maar eens een zak gaan vullen:rolleyes: de aardappeltjes koud leggen en een poging wagen

  3. Ik had een stuk of tien aardappelen in 10 grote potten, maar het ging niet helemaal goed. De plant schoot enorm de hoogte in, wel 1,5m, en er kwamen maar geen bloemetjes in. Na verloop van tijd ging de plant verschrompelen en was het einde oefening. Geen aardappel gezien.

     

    Ik was net op de markt daar zeiden ze al dat ze in de volle grond moeten of ze hebben iets meer als halve meter diepte nodig

    Helaas. In mijn tuintje is het volgens mij te harde grond dusss geen aardappels:-(

  4. Hoi hoi lewieke kan jij me wat meer vertellen over die pootaardappelen ik wil die in bloembakken zaaien en als de radijsjes en wortelen maar ik gebruik altijd potgrond kan je die ook hiervoor gebruiken

  5. Dat doe ik vaak met de aardbeien in een hangpot.

     

    Bij de Aldi ook leuke mini kweekkastjes vanaf zaterdag.

     

    http://www.aldi.nl/aldi_kweekkasje_48_5_755_7837.html

     

    Ja die zijn leuk maar op de een of andere manier krijg ik die niet goedi in zo een kastje. Zelf heb ik van die kleine kweekbakken maar het overplanten en zo is heen succes bij mij ze zijn altijd lang dun en slungelig :-(. Ik probeer het nu meteen in klein potje in de kweekkast en dan meteen over in grote pot met turfpotje erbij.

     

    Ka iemand mij vertellen wat voor aarde ik moet gebruiken voor aardappels in bloembak te kweken en hoe dat dan gaat?. Kunnen radijsjes en wortels ook gewoon in potgrond of hebben die speciale grond nodig?

  6. Voor de mensen met weinig plek ik ga nu tomaten ondersteboven kweken in emmer met in de bodem gat van 3 cm plantje op zijn kop door het gat grond erop en hoppa laat maar omlaag hangen geen steun cq stokken nodig.

    Gaatje maken aan beide zijde ijzerdraad erdoor en ophangen.

    Kan ook aan schutting of muur in klein formaat bv halve petfles

  7. Waarom zijn het sukkels als ze geld laten staan hier in Nederland Zilver? Ik zie het nog niet om mij heen!!!!

    prepbenodigheden oke maar Bankrun ( daar komt het op neer????) leg uit ik snap het niet op dit moment

×
×
  • Nieuwe aanmaken...