Ga naar inhoud

joepen

Lid niveau 2
  • Items

    65
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door joepen

  1. Sorry maar ik stop te reageren. Op de berichten over fukushima. Want ik ga toch. Zo'n event met 30000 mensen zal echt wel veilig zijn. Want jullie informatie is veelal gebaseerd op site van onruststokers en opstokers. Want jullie weten niet wat het betekent voor mij

  2. Ja wij zitten nu in een heel laag seismetisch gebied. En ons gebied ligt 1200 km van fukushima. En voor de organisatie in Japan. Is veiligheid een grote zaak.en scoutIng is een gerespecteerde organisatie die al heel lang bestaat.en het moet wel veilig zijn anders laten ze je wel niet gaan. Zoals ik zei scouting is een zeer gerespecteerde organisatie.

  3. Ik zat mijn messen schoontemaken zoals ik maandelijks doe. en wat rond te neuzen op preppers.nl en ik zag dat nog niemand hun messencollectie gepost heeft. meschien zit er een reden achter meschien ook niet maar hier post ik mijn collectie (niet zo groot ben ook nog maar 15 maar krijg er binnenkort 2 bij) ik hoop veel van jullie collectie te zien zo niet helaas dan.image.jpg.252db1caa34148881c91f4bdb1a4f189.jpgimage.jpg.252db1caa34148881c91f4bdb1a4f189.jpg

  4. als je jezelf moet verdedigen dan ben je al te laat. je kan het beste confrontaties uit de weg gaan, want er zijn nooit geen winnaars.

     

    analyseer de situatie en pas je aan, ik geef liever mijn eten weg dan een gevecht aan gaan die ik misschien niet win of waarin ik gewond kan raken. Je lichamelijke gezondheid is belangrijk tijdens een SHTF, ben je gewond dan kan je mogelijk geen medische hulp verwachten. Daarin tegen kan ik altijd nog ergens iets te eten vinden of gear improviseren.

     

    Een wijs advies wt ik zeker zal volgen.

  5. let wel op welke scouting je naar toe gaat. Ik zit zelf bij scouting en echt het survivelen is ver te zoeken. Nog steeds vuur aanmaken met een hoop papier.

    Terwijl ik het thuis doe met :een mes hout en een lucifer zo een leuk vuurtje aan

     

    joepen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...