Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 10/26/15 in Posts

 1. je kan toch zelf wel wat opzoeken? en plaats ze dan hier gelijk even, want sinds Finca niet kan verloederd het topic hier enorm!
  3 punten
 2. @P 2.0 Ik liet @Pr3pper zien waarom finca afwezig is dus voordat je mij een zeikerd noemt en mij beschuldigd van "katten" even een diepe ademhaling nemen.
  2 punten
 3. Temperatuur overdracht is gelijkmatiger en gecontroleerder. Heet kaarsvet gedraagt zich net als hete olie. Vlam in de pan heb je sneller dan je denkt. Zo brandde bij ons eens een waxinelichtje wat te enthousiast: was zo heet geworden dat het gehele oppervlak brandde. Mijn vrouw dacht slim te zijn door het geheel onder de kraan te houden. FOUT !!!
  2 punten
 4. Ik herinner me nog dat dochter van drie haar rugzakje volgestopt had met speelgoed en spullen. Ze liep drie stappen, kukelde achterover en bleef als een schildpad op haar rug liggen, terwijl armen en beentjes in de lucht spartelden...daar moet ik altijd aan denken bij die 30 kilo rugzak-verhalen.
  2 punten
 5. VS sturen oorlogsschip naar Chinese eilanden http://www.telegraaf.nl/buitenland/24662400/__Oorlogsschip_VS_naar_eilanden_China__.html http://sputniknews.com/asia/20151026/1029142145/pentagon-patrols-south-china-sea.html https://www.rt.com/news/319787-us-destroyer-china-islands/ China furious after US Navy destroyer passes disputed islands in S. China Sea https://www.rt.com/news/319813-china-us-destroyer-islands/ http://news.xinhuanet.com/english/2015-10/27/c_134755011.htm PLA HK Garrison holds joint military exercises in Hong Kong region http://news.xinhuanet.com/english/
  1 punt
 6. http://preppers.nl/forum/threads/13839-In-memoriam-Valerie-23-oktober-2015
  1 punt
 7. hallo, over een maand vertrek ik naar Kenia om mij daar voor 3 maanden op ontwikkelingswerk in combinatie met het afronden van mijn studie. ik zal daar onder primitieve omstandigheden verblijven (lees: geen gas,elektriciteit of stromend water). nu wil ik voor deze periode gebruik gaan maken van een waterfilter, ik zal wel petflessen met water inkopen maar heb nu nog geen beeld van de beschikbaarheid daarvan en wil dus het zekere voor het onzekere nemen en mij goed voorbereiden met de aanschaf van een waterfilter, ook om infectieziekten (schijnt veel voor te komen) daar te voorkomen. nu is
  1 punt
 8. Als je een glaasje water bij een restaurant oid besteld weet je ook niet waar het vandaan komt, dan kan zo'n steripen verrekte handig zijn. Salades/rauwe groenten en fruit kunnen ook gewassen zijn met 'verkeerd' water. Ook in minder verre buitenlanden is het uitkijken. Hoewel er wellicht geen echte ziekmakers in het water zit, kunnen andere bacteriƫn zorgen voor een flinke verstoring van je darmen. Zelf heb ik weinig zin in een weekje diarree tijdens een trip van tien dagen en filter liever iets te vaak dan te weinig, bv in Hongarije. Ik zou nog steeds de mening willen weten van e
  1 punt
 9. Wat krijg je als je een hoogleraar risicomanagement een film laat maken samen met Monty Python-lid Terry Jones over financiƫle crises? De zeer leerzame, begrijpelijke en komische documentaire Boom Bust Boom. http://www.npodoc.nl/documentaires/series/npo-doc-exclusief/2015/boom-bust-boom.html
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...